Veste proastă pentru Steven Seagal din partea celor de la Kalaşnikov

Concernul rus Kalaşnikov nu mai acceptă ca celebrul actor american Steven Seagal să devină imaginea firmei, din cauză că relaţiile dintre SUA şi Rusia au devenit foarte tensionate, pe fondul crizei din Ucraina.

“În acest moment nu mai plănuim să-l invităm pe Steven Seagal să fie ambasadorul bradului nostru”, a declarat un purtător de cuvânt de la Kalaşnikov, citat de Iazvestia.

Discuţiile dintre compania rusă şi actorul american au început în ianuarie, când s-a stabilit ca Seagal să devină imaginea firmei în SUA, ţară care este cea mai mare piaţă de desfacere pentru producătorul rus de armament. Numai că, după anexarea Crimeii de către Federaţia Rusă, Kalaşnikov a intrat pe lista companiilor ruse penalizate de Washington. Izvestia arată că renunţarea la varianta Seagal va duce la economisirea a circa jumătate de milion de dolari.

Kalaşnikov se va orienta pentru găsirea unui nou ambasador al brandului către America Latină, Asia sau Africa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.