Vești bune pentru elevii și studenții care merg zilnic cu trenul

Elevii din clasele 0 — 12 beneficiază, în baza carnetului de elev sau a adeverinței pentru clasa pregătitoare, de o reducere de 50% la cumpărarea unui bilet de tren Regio și de o reducere cuprinsă între 20%-30% la cumpărarea unui bilet de tren InterRegio, informează CFR Călători, în contextul apropierii noului an școlar.

„Elevii care folosesc zilnic trenul pentru a merge la școală pot achiziționa abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua. Studenții la zi din învățământul de stat său privat acreditat beneficiază, în baza legitimației de student „reducere la transport”, de o reducere de 50% pentru un număr nelimitat de călătorii cu trenurile Regio”, precizează compania într-un comunicat transmis luni.

Potrivit CFR Călători, în baza carnetului de cupoane, studenții pot efectua 24 de călătorii cu trenurile InterRegio, în decursul unui an, cu o reducere de 50% .

„Studenții care folosesc zilnic trenul pentru a merge la facultate pot achiziționa abonamente lunare care le permit să călătorească cu 75% reducere la trenurile Regio. Reducerile sunt valabile pentru călătoriile la clasa a doua. Pentru abonamente valabile la trenurile InterRegio, elevii și studenții beneficiază de o reducere de 50% prin abonamentele din oferta de transport a companiei. De exemplu, un elev sau student plătește doar 78,75 lei pe un abonament lunar Regio, clasa a-II-a pe ruta București Nord — Ploiești Sud, în loc de 304,5 lei cât ar costa călătoriile la preț întreg timp de 21 de zile lucrătoare pe lună”, se mai arată în comunicatul citat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.