Vicepreşedintele PDL Italia: Se pregăteşte fraudarea alegerilor

Traian Băsescu pierde, treptat susţinerea românilor de peste graniţă, cei care l-au ajutat să câştige alegerile din 2009. Compatrioţii noştri din Marea Britanie, Italia şi Belgia s-au alăturat, protestelor din ţară şi din alte 10 state europene. Zeci de manifestanţi au cerut demisia lui Traian Băsescu în faţa ambasadei române din Roma.

Mai mult decât atât, vicepreşedintele PDL Italia, Avram Ioniţă şi-a ars carnetul de partid în direct, la Antena 3. Fostul oficial democrat liberal spune că PDL pregăteşte fraudarea alegerilor din acest an.

Conaţionalii din Marea Britanie se solidarizează mişcărilor sociale din România. Mai multe asociaţii româneşti s-au adunat în Londra şi au cerut demisia preşedintelui Traian Băsescu şi a guvernului.

La proteste s-a alăturat, ieri, şi o familie de români stabilită, de aproape două decenii, în Belgia. Cei trei au manifestat, patru ore, în faţa ambasadei române din Bruxelles, unde doresc să revină şi astăzi. Ei acuză clasa politică din România că i-a obligat să plece din ţară pentru a-şi găsi de lucru.

Manifestaţii de solidaritate cu mişcările sociale din România au avut loc, până acum, în peste zece ţări europene.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
George Anghel 1101 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.