Victor Ponta a plecat în vacanță cu Sebastian Ghiță

Imediat după marea reuniune a celor trei partide care fac parte din alianța opoziției unite, președintele PSD s-a îmbărcat sâmbătă seara într-o cursă Tarom cu destinaţia Dubai.

Ponta, soția sa și cei doi copii au zburat la clasa business, iar numărul de bagaje descărcat la intrarea în aeroport a fost impresionant, scrie Evenimentul Zilei. Avionul a decolat de pe Aeroportul Henri Coandă la 19.40. Liderul social-democraților este însoțit în această vacanță de cinci stele de patronul Asesoft și al postului de televiziune Romania TV.

Victor Ponta nu a dezminţit zvonurile legate de plecarea sa, ba chiar o dată ajuns în Dubai a postat pe pagina personală de Facebook două fotografii în care apare alături de cei doi copii ai săi, Irina şi Andrei. Aşa ca o picanterie, trebuie remarcat faptul că președintele PSD a simțit nevoia să pozeze cu tălpile la vedere…cu tălpile goale și murdare. În fine, asta ține de educație și de gust…

Altele sunt însă problemele care se ridică. Și anume:

În primul rând, cum se face că de vreo trei vacanțe încoace, unul din șefii opoziției merge în vacanță cu un afacerist prahovean?! Reamintim că Victor Ponta și Sebastian Ghiță au petrecut împreună Revelionul 2010-2011, tot în Dubai, în același resort de lux, Atlantis Palm, dar și Revelionul 2011-2012, la Viena, acolo unde au fost fotografiați împreuna cu familiile lor la Concertul de Anul Nou al Operei din Capitala Austriei. Iar acum, din nou în Dubai, de Sărbătorile Pascale, din nou în Dubai, în compania familiei Ghiță, în același complex hotelier de lux.

Într-o altă ordine de idei, lui Victor Ponta- ca bun și cinstit român cum se prezintă de fiecare dată, nu i-ar sta mai bine să își petreacă vacanțele în România? La Sinaia, de pildă. Sau la Baia de Aramă, în județul Gorj, acolo unde deține o casă de vacanță și unde își are domiciliul oficial. Sau de ce nu, la Cornu, în județul Prahova, acolo unde soția sa, Daciana Sârbu ( europarlamentar PSD ) este proprietara unei case, aflată în vecinătatea casei lui Adrian Năstase.

Dacă liderul PSD ar fi ales oricare din aceste variante de petrecere a vacanței de Paște, în locul unei costisitoare escapade, în compania unuia din cei mai controversați oameni de afaceri din România, nu s-ar mai fi ivit fireasca întrebare: cine plătește pentru vacanțele exotice ale prezumtivului viitorul prim-ministru al României?! Ponta însuși sau afaceristul Ghiță??

Viorel Georgescu

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.