Victor Ponta: Cine sunt trădătorii?

Într-un mesaj postat pe Facebook, premierul Victor Ponta îi critică pe liberali pentru spijinul acordat lui Mihai Răzvan Ungureanu la conducerea SIE.

Ponta amintește de moțiunea de cenzură împotriva guvernului condus Ungureanu, în 2012, și îi acuză pe cei care au fost aleși parlamentari spunând că luptă împotriva oamenilor lui Băsescu.

„Îmi este mie ruşine de ruşinea care ar trebui să le fie lor!”, a mai scris Ponta.

„Fapte :

– 9 Februarie 2012 – guvernul Mihai Răzvan Ungureanu este învestit cu votul a 237 parlamentari aparţinând PDL, UDMR, UNPR şi Grupul Minorităţilor Naţionale

– 27 Aprilie 2012 – guvernul Mihai Răzvan Ungureanu este demis cu votul a 235 parlamentari aparţinând PSD, PC şi PNL

– 9 Decembrie 2012 – PNL obţine cel mai mare număr de parlamentari după 1989 (candidând în cadrul USL şi fiind la guvernare după demiterea guvernului Ungureanu)

– 30 iunie 2015 – PNL votează pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu în funcţia de Director SIE

CINE SUNT TRĂDĂTORII? CINE A MINŢIT ÎN 2012? CINE SUNT CEI CARE AU FOST ALEŞI PARLAMENTARI SPUNÂND CĂ LUPTĂ ÎMPOTRIVA LUI MRU ŞI A OAMENILOR LUI BĂSESCU???

Acum răspunsul este foarte clar şi simplu! Orice alt comentariu e inutil! Îmi este mie ruşine de ruşinea care ar trebui să le fie lor!”

Rovana Plumb a anunțat, luni, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al partidului, că parlamentarii social-democraţi au decis să nu susțină numirea lui M. R. Ungureanu la SIE.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.