Victor Ponta: Cu cine rămânem în caz de divorț?

Victor Ponta critică politica externă a României, în contextul distanțării dintre Europa și SUA, fostul premier remarcând că țara noastră nu a fost reprezentată pe plan extern la anumite evenimente, dar în schimb a devenit de interes arhiva SIPA și alegerile din 2009.

„Particip la Malta la o reuniune parlamentară a Comisiilor de Afaceri Europene ; subiectele la zi legate de migrație, antiterorism, Brexit, relațiile regionale ….
Regiunea noastră, Europa, Lumea se schimbă în aceste zile sub ochii noștri- iar noi anchetăm Arhiva SIPA și Alegerile din 2009????????????

– din păcate România nu a fost acum două săptămâni la Summitul de la Beijing privind „Noul Drum al Mătăsii” – nu ne interesează investițiile chineze de 100 miliarde de dolari

– în urmă cu o săptămână a fost la Istanbul Summitul „Organizației pentru cooperare la Marea Neagră” ; dl Iohannis nu a participat iar Premierul Grindeanu și-a anulat participarea în ultimul moment din motive necunoscute / nu ne mai interesează nici Marea Neagră

– poziția noastră „deontolgica” față de Turcia devine ridicolă după întâlnirea oficială dintre Erdogan și Trump urmată de întâlnirea oficială dintre Erdogan Tusk și Juncker

– domnul Macron tocmai îl primește azi la Paris pe Vladimir Putin – uf, ce l-ar mai certa „Propaganda” noastră dacă ar avea voie ????

– doamna Merkel tocmai a anunțat oficial ( ceea ce se știa de mult) faptul că Europa și SUA merg pe drumuri diferite / și noi România ( copilul neajutorat ) cu cine rămânem în caz de divorț?
Gata cu subiectele astea complicate și neinteresante – aduc ‘Ghinion’ „, a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8501 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.