Victor Ponta, dat de gol de cine nu se aştepta

Unde a plecat sâmbătă Victor Ponta. Cine şi-a făcut reclamă şi l-a numit basbakan. Postările din iunie-iulie au fost şterse.

Ponta în Turcia

Victor Ponta se pare că s-a plictisit să mai alerge prin ţară, pentru a face campanie candidaţilor PSD. Drept urmare, cu o săptămână înainte de scrutin, a plecat în Turcia. Cum este împreună cu familia, o deplasare pe linie politică de partid sau a fundaţiei pe care o conduce este exclusă. Victor Ponta nu şi-a anunţat plecarea pe pagina sa de Facebook. Unde, ca de obicei, se răfuieşte cu Iohannis şi cu Guvernul. Mai precis, credem că se răfuieşte echipa lui care întreţine pagina de socializare. Ponta a fost însă dat de gol de către Cesur Durak, patronul unei agenţii de turism, care duce vedete din lumea mondenă în Turcia, la cure de detoxifiere. Durak a postat sâmbătă pe pagina sa de Facebook poze împreună cu Victor Ponta, iar textul postării sună astfel: „With Mr. Ponta Family. All about detox and health life style! Romany Basbakani Mr.Victor Ponta esi, cocugu ve bazi bakan esleriyl!. Pentru a-şi face reclamă, Durak îl numeşte pe Ponta prim-ministru în versiunea turcă a textului (Basbakani). Postarea de pe Facebook a fost deja apreciată de câţiva mondeni, printre care Oana Lis, Adriana Bahmuţeanu sau Cristian Brancu.

Postările din 2015 au fost şterse

Nu avem absolut nimic cu faptul că Victor Ponta îşi petrece o parte a concediului în Turcia. Este dreptul oricărui cetăţean român să îşi petreacă concediul unde vrea şi unde poate. Numai că Victor Ponta nu a arătat până nu demult că este încântat ca mulţi românii să îşi petreacă vacanţele dincolo de graniţe. Anul trecut, pe 21 august, la o întâlnire cu activul de turism din Mamaia, Ponta declara: “Am citit o știre că a scăzut cu 50% numărul turiștilor români în Bulgaria. Nu pot să spun că am fost trist”. Legat de Turcia, am mai descoperit ceva interesant: Victor Ponta a şters de pe pagina sa de Facebook absolut toate postările din iunie-iulie 2015, când s-a aflat în Turcia pentru a se opera la picior. De ce oare?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Lucian Gheorghiu 3052 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.