Victor Ponta: E o mare suferință să văd că sora și mama mea sunt linșate

Victor Ponta a scris pe Facebook că este „o mare suferință” să asiste la linșajul mediatic la care acestea sunt supuse și că va fi alături de mama și sora lui.

Mesajul postat de premier vine în contextul în care sora acestuia, Alexandra Herțanu, a fost audiată joi la DNA Ploiești. Ea are calitate de martor în dosarul în care soțul acesteia, Iulian Herțanu, este arestat preventiv.

„Este o mare suferinta pentru mine sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic. Le iubesc si o sa le fiu alaturi toata viata asa cum imi sunt si ele, si as vrea sa am si eu si surorile mele taria de caracter si echilibrul pe care mama le-a dovedit in toti cei 72 de ani ai ei!”, a scris Ponta.

Prezent joi la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”, unde a fost inaugurat Blocul operator al Secţiei Clinice Oftalmologie, Ponta a fost întrebat de ziariști cum comentează faptul că sora lui este audiată la DNA. Premierul a refuzat să comenteze:

”Hai, măi, chiar sunteți serioși? Am venit să inaugurez un spital”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.