Victor Ponta e parșiv

Despre actualul premier al României, mulţi au afirmat că este un plagiator. Până la urmă, dacă e să ne luăm după decizia celor îndreptăţiţi, nu e. Dacă e să comparăm lucrarea sa cu un alt text, ajungem la concluzia că nu degeaba I se spune lui Ponta, Copy Paste.

Iar cele petrecute azi, joi, 14 august 2014, nu fac altceva decât să confirme faptul că premierul Ponta e un plagiator. Mai mult, el joacă absolut mişeleşte pe pagina de Facebook, efectiv furând LIKE uri de la jucătoarea de tenis Simona Halep.

Cu toţii cunoaştem că Simona Halep, numărul doi mondial WTA, se bucură de un imens suport public în România şi nu numai! Orice postare cu ea aduce zeci de mii de like-uri. Iar o pagină oficială de Facebook se cuantifică în numărul de Like-uri. Aşa că ce şi-a spus premierul Ponta (sau cei care îi administrează pagina oficială de Facebook!). Ia să fim noi perverşi să să furăm like-uri de la halep. Că tot românul dă Like la Halep! Zis şi făcut, să trecem la treabă! Şi premierul Ponta s-a apucat de furat like-uri.

După cum se vede în imagine, pagina oficială a lui Victor Ponta a plătit pentru o mică reclamă. Reclamă care conţine textul gSimona Halep tocmai şi-a lansat pagina oficială de Facebook! Eu i-am dat LIKE, voi?h şi alăturat imaginea Simonei Halep. Normal că tot românul se va înghesui să dea Like, mai ales că mai jos e ditamai butonul de Îmi place pagina!.Numai că, atenţie, aici e perversitatea, Like-ul nu e dat la pagina Simonei Halep, ci la pagina lui Victor Ponta-politician!! Curat murdar! Curat mişeleşte, domnule premier!

Nu este exclus ca premierul Ponta, după anunţul Eurostat şi INS, potrivit căruia Românai are PIB-ul în scădere şi creştere economică negativă să fi simţit nevoia unei acute injecţii de popularitate cosmetizată şi falsă!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mihai Petean 155 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.