Victor Ponta s-a făcut de râs într-un concurs de divizia B

În ce ţară şi-a făcut Victor Ponta Paştele. Noua pasiune sportivă a fostului premier. Lista cu participanţii la concursul la care a evoluat şi Ponta.

De ce nu a apărut nimic pe Facebook

Când nu-i înjură pe Facebook pe Klaus Iohannis şi Dacian Cioloş (o preocupare care îi răpeşte mult timp) şi când nu-şi laudă „realizările”, Victor Ponta ne mai spune şi ce a mai făcut „la zi”. Nu am aflat însă de pe pagina sa de socializare ce a făcut şi unde şi-a petrecut Paştele fostul premier (plus 1 Mai-ul social-democrat). Doar o felicitare de duzină este postată pe 30 aprilie, după care următoarea postare este din 3 mai, în fapt o trimitere la un articol care l-a uns la suflet dintr-un ziar central. De ce nu a spus Victor Ponta ce a făcut de Paşte? Motivul este unul banal. Cel care a lansat sloganele „Mândri că suntem români” şi „România Puternică” şi-a petrecut marea sărbătoare în Bulgaria.

O locaţie exclusivistă de 5 stele

Acum că Victor Ponta şi-a petrecut Paştele în altă ţară, nu este nimic rău. A fost şi el unul dintre cei 126.000 de români care au ales alte ţări pentru a petrece Paştele. Numai că, am descoperit ceva foarte interesant scotocind prin „adresa de net” (a locaţiei unde a fost Ponta) pe care am primit-o de la un român care s-a intersectat cu fostul premier în Bulgaria. Victor Ponta s-a cazat la 5 km de Balcic, la Club Residence at BlackSeaRama. O locaţie de 5 stele, dar cu preţuri mediu – 130 de euro o cameră de 2 persoane/noapte, cu vederea la mare. Este însă un preţ de extra-sezon calculat la nivelul săptămânii viitoare. Clubul mai are şi 3 categorii de vile, unde preţurile sunt mult mai mari

Ultimul loc în „liga a II-a”

Nimic deosebit până aici. Victor Ponta îşi poate permite cazări la preţuri mai piperate. Dar de aici încep veştile proaste pentru suporterii (atâţia cât mai sunt) fostului premier. Veşti generate chiar de o îndeletnicire de ultimă oră a lui Victor Ponta. Ce credeţi că a făcut fostul premier. A vrut să arate că este în rând cu lumea bună şi a participat la un concurs de golf. Pentru cine nu ştie, Club Residence at BlackSeaRama are în dotare un teren de golf cu 18 găuri, şi aici se organizează diverse concursuri. Pe 1 mai, aici s-a desfăşurat concursul „Friends of BSR EASTER”, unde Victor Ponta s-a clasat pe ultimul loc, mai precis el nu a reuşit nici măcar să termine concursul. Numai că, atenţie, Ponta nu a concurat la Division A, ci la Division B. Ca amănunt secundar, printre cei care au participat la concursul de golf s-au aflat şi personaje din apropierea lui Traian Băsescu şi a lui Dorin Cocoş. Dăm un singur nume, Dinu Pescariu, pe ceilalţi îi veţi descoperii lecturând foile de concurs.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Andreea Cristescu 134 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.