Victor Ponta și-a anunțat candidatura pentru Cotroceni

Președintele PSD Victor Ponta și-a anunțat, marți seară, la Craiova, în cadrul Consiliului Național al PSD, candidatura pentru alegerile prezidențiale din noiembrie,conform b1TV.

Acesta a cerut celor aproximativ 5.000 de social-democrați sprijinul pentru a candida la funcția de președinte al României, promițând ”schimbare până la capăt”.

”Eram cu toții pregătiți ca azi să-mi anunț candidatura. Eu mi-am lansat deja candidatura puțin mai devreme, la Novaci, la Bengești, alături de oameni din România adevărată, alături de câțiva eroi salvamontiști, de jandarmi, polițiști și pompieri. Mi-am lansat candidatura alături de români”, a anunțat șeful PSD.

Acesta s-a arătat convins că PSD va câștiga alegerile din noiembrie, promițând că mandatul său de președinte va fi ca ”și ziua de azi, alături de oameni, cu necazuri, cu probleme”. Ponta s-a aflat marți în teritoriu, în Gorj și Dolj, vizitând comunele afectate de inundații.

”Programul meu politic este un program naţional de care românii au nevoie. Dacă azi, la doi ani după referendum, constatăm că doi ani din viaţa acestei ţări au fost pierduţi, vă cer să fiţi alături de mine ca următoii zece ani să fie schimbarea. Pentru acest proiect vă cer sprijinul. E un proiect care va aduce ţării ceea ce ne-am dorit şi în decembrie 1989 şi în iulie 2012. Mă întreabă foarte mulţi de ce cred că pot să fiu preşedintele românilor. Dacă voi câştiga, aş vrea ca preşedintele să fie al oamenilor, nu al unui birou. M-am născut în această ţară, aici am crescut, aici m-au educat profesori care le voi fi recunoscîăor. Cred că obligaţia mea este de ai face pe cât mai mulţi dintre români că se pot realiza în România. Cred că obligaţia mea este de a-i convinge că nu trebuie să-şi găseşti un loc de muncă doar în afara ţării”, a continuat Victor Ponta.
El a arătat că se va întoarce la Novaci în cursul serii.

„Mă întorc în această seară la Novaci, vreau să ştie acei oameni că sunt alături de ei”, a mai spus Ponta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.