Victor Ponta se vaită că la Guvern nu mai semnează nimeni nimic

Premierul Victor Ponta se plânge că la Guvern nu mai semnează nimeni nimic, de teama DNA. Ponta a declarat vineri că, din cauza „atmosferei de suspiciune” creată de anumite instituţii ale statului în ultima perioadă, funcţionarilor şi personalului de la Guvern le este teamă să mai semneze documentele oficiale.

„Vreau să schimbăm o anumită atmosferă de suspiciune, de reclamații de plângeri de dosare. Toată lumea în această țară. Nu știu cum e la universități, dar la Guvern nu mai semnează nimeni absolut nimic. Că dacă nu te-a luat Curtea de Conturi, te-a luat ANI, dacă nu te-a luat ANI, te-a luat DNA, dacă nu te-a luat DNA cineva tot vine. Și atunci cel mai simplu, cine nu muncește nu greșește”, a declarat Ponta.

Totodată, Ponta l-a atacat pe Klaus Iohannis susținând că liderul PNL ar fi convins că DNA îi va câştiga alegerile.
”Există un sentiment la contracandidații mei în special la domnul Iohannis și l-am și auzit spunând că e adevărat, nu au nimic de oferit, de spus, dar o să le câștige DNA-ul alegerile, ori eu cred că e un sentiment greșit. Cred că justiția e cu treaba ei, iar noi, candidații, trebuie să spunem ce vrem să facem pentru România”, a subliniat primul ministru.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.