Victor Ponta, vicepreședinte PSD?

Premierul Victor Ponta, care a anunțat acum două săptămâni că rămâne simplu membru PSD, este vicepreședinte al partidului. Cel puțin asta reiese dintr-o declarație a Rovanei Plumb, președintele Consiliului Național al PSD, citată de B1 TV.

Rovana Plumb a declarat sâmbătă seară, într-o emisiune la B1 TV că PSD trece printr-o perioadă grea, dar că Victor Ponta nu pleacă din echipa de conducere a PSD, fiind și premier și vicepreședinte al partidului.

„PSD trece printr-o perioadă grea, e firesc și normal să existe preocupare, îngrijorare, dar am trecut de multe ori prin aceste momente grele și de fiecare dată răspunsul nostru a fost de unitate și solidaritate. Ponta știe cel mai bine ce are de făcut, nu pleacă din echipa de conducere a PSD. El, ca premier și vicepreședinte al partidului, participă la toate întâlnirile politice pe care le avem”, a spus Plumb.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.