×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 8 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Luni, 26 iunie 2017, 06:48
EUR (€)
-0.0242 ↘
4.5673 RON
USD ($)
-0.0191 ↘
4.0905 RON
• • •
Viena cere din nou stabilirea de cote de către Germania
Werner Faymann
Werner Faymann

Cancelarul austriac Werner Faymann a insistat din nou sâmbătă asupra necesității ca Germania să stabilească o cotă anuală de refugiați pentru a evita să îi atragă în continuare, cu două zile înaintea unui summit european privind criza migratorie.

"Germania trebuie la rândul ei să fixeze o cifră privind numărul de refugiați pe care îi poate primi și pe care este gata să-i aducă în regiune din Siria și Turcia", a declarat cancelarul social-democrat într-un interviu acordat cotidianului Kurier ce apare duminică și a fost publicat online sâmbătă, notează AFP.

Această cotă ar putea fi de "400.000 de refugiați" pe an, a sugerat Faymann, bazându-se pe plafonul de 37.500 de solicitanți de azil stabilit de Austria, o țară de 8,5 milioane de locuitori, pentru anul 2016.

"Germania ar trebui în cele din urmă să spună clar ce dorește, în caz contrar refugiații vor continua să pornească la drum" în direcția acestei țări, a adăugat liderul austriac.

Rareş ConstantinescuPublicat Duminică, 06 martie 2016
1284
 | 1
 | 7
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
transpartner
0
mai mari =cotoaie, mai mici = cotete.
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Rebeca
+2
Sa ceara demisia lui Merkel, ca acolo e raul!
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Conu Leonida fata cu reactiunea @ Rebeca
+1
Asa este, vrea premiul Nobel pentru pace...
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
SaakasBilly
+3
Rezolvarea e foarte simpla !! Acum cand india le da cetatzenie tuturor romilor din lume ,va deveni la fel de puternica ca si neamul ales de Dumnezeu ,pentru ca i-si va avea cetatenii imprastiati pe tot globul !! Daca vor venii potop de indieni in vizita la neamuri,la imparatul lor,regele sau prashatintili' lor ,pentru prima oara va creshte si turismul la noi !!Nu se poate tot asa sa le dea si la astia cetatenie arabia saudita ?? Si o renta din petrol si lor ,ca este destul ?? Pai daca vor fi platitzi de-a moka vor parasii toti europa, fratilor ,ca aici trebe sa lucre !! Poate germania sau austria nu chiar asa de ushor dar romanica sigur,ca romanica e parasita pana si de proprii cetateni !!Ar veni astia in locul rumanilor ,dar numa' adusi cu arcanul ,e nasol si nashpa' aici,nimeni nu-i ...prost !!
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Zoe
+5
Mai nene, voi sunteti prosti ca noaptea. Daca Germania vrea imigranti, selectioneze si sa-i ia cu avionul direct din Turcia sau Iordania, e mai ieftin si mai civilizat, nu sa-i puna sa strabata pe jos si sa rascoleasca toata Europa dupa ce au debarcat in Grecia sau Italia.
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Suciu @ Zoe
+4
Si editatii astia au prtentia saconduca Europa, cand nu-i duce capul sa rezolve lucruri elementare, de bun simt. Ne mai miram de avem crize si recesiuni puternice. Daca nu-i ajuta capul, sa-si ia job-uri cu contract pe termen limitat si sa plece din functiile pe care nu le merita. Sa vina altii cu cap si stiinta de carte, ca ne-am saturat sa fim condusi de imbecili in ultimii 15 ani.
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Seicul de Viena
+7
Sultano, fixeaza-ne si noua cota de 1 milion tuciurii pe an, ca regele Cioaba sta la granita si nu stim cati indieni de-ai lui putem primi in 2016 !
Publicat Duminică, 06 martie 2016
+Răspunde
Recomandate
 Lista pentru premier s-a redus la două nume
Publicat acum 14 ore şi 43 minute
Visul lui Iohannis și un cal verde
Publicat acum 13 ore şi 12 minute
Marș, blocat cu gloanțe la Istanbul
Publicat acum 11 ore şi 16 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Fotografiile bunicilor
25 articole/ Actualizat acum 14 ore şi 11 minute
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
130 articole/ Actualizat Vineri, 23 iunie 2017
Ioan Viştea

Trebuie să recunoaştem un fapt: scandalurile cu tentă de război fratricid, răfuielile dintre facţiuni ale PSD, îndelung mediatizate, purtate cu poalele ridicate în cap şi cu tot izul de mahala fanariotă, au şi partea lor bună.

Ioan VişteaPublicat acum 12 ore şi 44 minute