×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 16 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 24 septembrie 2017, 18:31
EUR (€)
-0.0037 ↘
4.5950 RON
USD ($)
-0.0277 ↘
3.8316 RON
• • •
Tragedie la Iași
Viețuitoarele care au ucis un om și au rănit un altul
Tragedia s-a petrecut la Iași
Tragedia s-a petrecut la Iași

Un bărbat dintr-o comună ieşeană a murit după ce a fost atacat de un roi de albine, în timp ce se deplasa cu căruţa în zona localităţii Heleşteni. Fratele acestuia, aflat în acelaşi atelaj, a fost şi el atacat de albine, fiind transportat la spital.

Cei doi fraţi se deplasau cu căruţa pe un drum agricol, în zona localităţii ieşene Heleşteni, iar la un moment au fost atacaţi de un roi de albine.

Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 49 de ani, a murit, având zeci de înţepături pe faţă, pe mâini şi în zona pieptului. El era deja mort în momentul în care un echipaj SMURD de la Iaşi a ajuns la faţa locului.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar fratele bărbatului, care la rândul său a fost înţepat de albine, el fiind transportat în stare gravă la un spital din Iaşi.

Albinele proveneau de la un stup aflat în apropierea drumului respectiv.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat pentru News.ro că au fost declanşate cercetări în acest caz. Ea a spus că trupul bărbatului decedat a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, pentru efectuarea necropsiei.

Mia TudosePublicat Luni, 17 iulie 2017
2426
 | 0
 | 5
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Ileana Rollason
0
@Florin : dimpotriva. Într-o tara civilizata, omul respecta natura, n-o distruge. Ursii, vulpile, si alte animale ale padurii au ajuns în orase fiindca s-au taiat padurile, si s-a distrus habitatul. Si-asta-i o crima. Împotriva umanitatii, inclusiv. Fiindca omul traieste de pe urma naturii. Poluarea e si din cauza deforestarii, nu numai a industrializarii. N-ai cum sa respiri fiindca n-ai oxigen. Si cancerele, sunt si din cauza poluarii. Elefantii sunt masacrati pentru fildesul dintilor, tigrii si leii dispar din cauza blanurilor pe care le au, "trofee" cretine de vânatoare. A sasea disparitie în masa a animalelor e-n curs. Iar în ce te priveste, a-ti spune ca esti un pericol public e prea putin. Traieste tu într-o lume fara oxigen, iarba, copaci, animale, fructe, legume, daca poti.@Nicu Cohen : absolut. Cine stie ce imbecil i s-a pretat unui gest idiot.
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
moser
+1
cu multi ani in urma mi a scapat un roi care s a asezat in curte ..nu departe de stupina pe ramura unui nuc ..cam la 3 m de sol..pentru captutate am pregatit un sac , am taiat ramura si cea mai mare parte a roiului a cazut in sac ..dar o parte a c azut pe umerii unui coleg care ma ajuta si am reusit sa le adun si pe acelea adaugandu le "colegelor" fara daune pengtrun coleg...era vara , efra seara bsi a fost singura experienta de acesr fel..in rest multi ani nu am mai avut evenimente ..apoi ...nici albine.
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
Terchea Berchea
+4
Bine ca n-au chemat hingherii sa le eutanasieze. Aparent daca vietuitoarele sustin viata pe Pamant, nu sunt omorate precum ursii, cainii sau alte animale ce ataca oameni (in general care le incalca teritoriul). Macar unele au scapat de idiotenia oamenilor care se cred mai presus de natura si au impresia ca dreptul lor de a locui Pamantul e mai presus decat al altor fiinte.
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
Florin @ Terchea Berchea
+2
Intr-o tara civilizata omul triumfa asupra naturii. Si ursii salbatici sunt un pericol.Normal este sa fie exterminati. Nu te poti plimba pe munte, nu poti iesi seara in Busteni , se cheltuiesc sume enorme ca sa li se faca ... pasaje subterane. Ce e prostia asta?Iar ajungem la ONG-uri?
Publicat Marţi, 18 iulie 2017
+Răspunde
nicu cohen
+6
Precis bausera ceva si le-au suparat , le-au zgindarit cu vre-un bat sau au incercat sa captureze roiul fara sa stie cum sa procedeze ..Albinele nu te ataca fara rost .Am albine de 50 de ani .
Publicat Luni, 17 iulie 2017
+Răspunde
Recomandate
Asociația Magistraților pune tunurile pe CSM
Publicat acum 23 ore şi 55 minute
Băsescu trage cu cartușul în Iohannis
Publicat acum 7 ore şi 39 minute
Tarom, captivă grupurilor de interese
Publicat acum 10 ore şi 20 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat acum 9 ore şi 51 minute
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Sâmbătă, 23 septembrie 2017
Simona Popescu

De când fiecare telefon, de multe ori mai inteligent decât posesorul, este dotat cu o cameră video, o mulţime de cineaşti amatori îşi postează scurtmetrajele pe Facebook. Au o mare problemă, însă.

Simona PopescuPublicat acum 23 ore şi 28 minute