Viețuitoarele care au ucis un om și au rănit un altul

Un bărbat dintr-o comună ieşeană a murit după ce a fost atacat de un roi de albine, în timp ce se deplasa cu căruţa în zona localităţii Heleşteni. Fratele acestuia, aflat în acelaşi atelaj, a fost şi el atacat de albine, fiind transportat la spital.

Cei doi fraţi se deplasau cu căruţa pe un drum agricol, în zona localităţii ieşene Heleşteni, iar la un moment au fost atacaţi de un roi de albine.

Unul dintre bărbaţi, în vârstă de 49 de ani, a murit, având zeci de înţepături pe faţă, pe mâini şi în zona pieptului. El era deja mort în momentul în care un echipaj SMURD de la Iaşi a ajuns la faţa locului.

Cel care a sunat la 112 a fost chiar fratele bărbatului, care la rândul său a fost înţepat de albine, el fiind transportat în stare gravă la un spital din Iaşi.

Albinele proveneau de la un stup aflat în apropierea drumului respectiv.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei judeţului Iaşi, Anca Vâjiac, a declarat pentru News.ro că au fost declanşate cercetări în acest caz. Ea a spus că trupul bărbatului decedat a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, pentru efectuarea necropsiei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.