Violeta Răduț, pe locul de deputat rămas vacant la Teleorman

Locul vacant rămas în Camera Deputaților după demisia deputatului PSD Adrian Ionuț Gâdea, va fi preluat de Violeta Răduț, aflată pe lista social-democrată de candidați pentru Camera Deputaților în circumscripția electorală 36 Teleorman. Decizia a fost luată luni, de Biroul permanent al Camerei.
Secretariatul general al Camerei notează că locul ocupat de Gâdea și vacantat prin decizia plenului Camerei Deputaților din 14 februarie va fi preluat de persoana care îl urmează pe fostul deputat pe lista de candidați la funcția de deputat în circumscripția electorală 36 Teleorman, aceasta fiind Violeta Răduț.
Comisia de validare va elabora raportul de validare a mandatului noului deputat, care urmează să fie prezentat, marți, plenului Camerei Deputaților.

În 17 ianuarie, Adrian Ionuț Gâdea a fost numit secretar de stat în Ministerul Dezvoltarii Regionale, Administratiei Publice și Fondurilor Europene.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Dan Nicu 44 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.