Visul faraonic al lui Victor Viorel Ponta. La mulți ani, iubit Conducător!

Habar nu am ce a fost în capul dr. Victor Viorel Ponta când a aprobat faraonica lansare de astăzi de la Arena Națională, loc care n-a mai văzut așa ceva de pe vremea cand se numea ”23 August“, de la Ceaușescu Nicolae.

Lansare prezidențială? Să fim seriosi, a mai avut două.

Campanie electorală? Parcă încă nu a început deși Ponta a făcut deja zeci de mii de kilometri prin toată țara.

Aniversarea zilei de naștere cu 55-60.000 de activiști? Prea sună a Coreea de Nord chiar dacă gluma de mai sus pare deplasată, oricum e de dorit celei din stânga trimisă de copii, cică. Talentați copiii politrucului în photoshop încă de mici, promit.

De ce ai fi de acord să enervezi atâția oameni blocându-le accesul în zona în care locuiesc timp de 24 de ore exact dar exact ca și Ceaușescu? La meciurile considerate de mare risc sunt de ajuns 2-3 ore înainte și după. De ce ai aproba aducerea a zeci de mii de participanți exact ca pe vremea gloriosului stejar de la Scornicești , pe liste din întreprinderi ( RATB ) sau din galeriile echipelor de fotbal?

Ce e în mintea ta tinere prieten care azi împlinești doar 42 de ani? Poate ai fost în copilărie, ca și pionier, la o asemenea daraveră și ai rămas cu sechele? Poate ești doar invidios? Poate după vizita în China ai început să ai vise erotice cu Coreea de Nord?

Zău că nu pot să îl mai înțeleg. Tânărul care promitea acum 4 ani un altfel de PSD și-a ținut promisiunea pe invers. Nici Iliescu, nici Năstase, nici Geoană nu au avut tupeul să duca cultul personalității undeva extrem de aproape de cel al tovarășului împușcat de proprii camarazi la Târgoviște.

Dar istoria are extrem de bunul obicei să se cam repete, desigur, sub forme ușor modificate…

PS

Și să nu-mi mai spuneți că nu îi pot numi curve pe toți cei care atârnă în jurul lui, ba prin guvern, ba prin partid, ba prin alte sinecuri, aprobând prin tăcere asemenea spectacole grotești.

Sursa http://politicata.wordpress.com/2014/09/20/visul-faraonic-al-lui-victor-viorel-ponta-la-multi-ani-iubit-conducator/

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.