Voiculescu, din pușcărie: „Români, nu vă fie frică, numai împreună putem salva România”

Condamnat la 10 ani de închisoare pentru un tun de 60 de milioane de euro în dosarul ICA, Dan Voiculescu le transmite românilor din pușcărie, în preajma alegerilor prezidențiale, să nu le fie „frică”, deoarece „și Băsescu pică”.

Într-un nou atac lansat la Traian Băsescu, Voiculescu se adresează românilor afirmând că „numai împreună putem salva România de un deceniu al rușinii!”.

„Români, nu vă fie frică, numai împreună putem salva România de un deceniu al rușinii! Băsescu a vândut țara, a cedat Clubului de la Roma circa 2 miliarde de euro din sărăcia acestui popor, a făcut experimente de austeritate pe spinarea a milioane de români, a batjocorit tinerii spunându-le că nu au nevoie de studii (cum nici el nu a avut), a înjosit bătrânii insistând să le fie impozitate pensiile, a redus cu 25% veniturile funcționarilor publici (care și așa erau prost retribuiți), a redus subvențiile pentru persoanele cu handicap, și lista poate continua”, a scris Voiculescu într-o postare intitulată „Deceniul rușinii – Nu vă fie frică! Și Băsescu pică!”.

Patronul Antenelor își continuă atacul la Băsescu, susținând că și președintele a „furat” tot ce a putut prin Udrea, Videanu, Berceanu, Blaga „și, mai nou, Johannis – prin care vrea să continue”, întrebându-i pe români retoric de cine le este frică.

„În paralel, și–a construit o camarilă formată din Udrea, Videanu, Berceanu, Blaga – prin care a furat tot ce a putut și, mai nou, Johannis – prin care vrea să continue. Pentru același scop meschin și-a folosit inclusiv propria familie, fratele, copiii, ginerele. Și atunci, oameni buni, de cine vă este frică ? Vă rog, dragi români, nu vă lăsați intimidați, nu ne poate aresta pe toți ! Vă rog și vă îndemn să puneți pret pe onoare, demnitate și, acum mai mult ca oricând, pe curaj !”, a îndemnat Voiculescu din pușcărie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8501 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.