Voiculescu, dus cu forța la DNA de oamenii lui Ghiță

Războaiele dintre patronii media duc la situații incredibile. În dorința de a-l mai arăta încă o dată cu degetul pe Dan Voiculescu, angajații postului România TV patronat de Sebastian Ghiță, cunoscut adversar al lui Voiculescu, prezintă din nou știri false.

Sâmbătă, site-ul România TV a titrat ore bune: „Dan Voiculescu și fiica sa dau explicații la DNA„.

Dan Voiculescu şi fiica sa se află sâmbătă, la DNA, unde dau explicaţii în dosarul de şantaj în care ar fi implicat directorul general al trustului Intact. Potrivit DNA, directorul general al Antena TV Group, Sorin Alexandrescu, este urmărit penal pentru şantaj, după ce, în perioada 16 aprilie – 24 mai 2013, l-ar fi constrâns pe administratorul RCS&RDS al să semneze un contract în condiții prestabilite, impuse de învinuit, sub amenințarea că, în caz de refuz, va da în vileag fapte presupus compromițătoare pentru persoana în cauză. Sorin Alexandrescu, a primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Imediat după anunţarea sentinţei, avocatul lui Alexandrescu a declarat la România TV că a făcut recurs la decizia de arestare preventivă. Dan Voiculescu şi fiica lui, Camelia, sunt şi ei implicaţi în cazul de şantaj. Potrivit procurorilor DNA, trustul de presă pregătea presiuni mediatice şi puneau la cale o campanie amplă de denigrare, prin Antena 3„, au scris jurnaliștii lui Ghiță.

Știrea a fost preluată repede de ziare.com și de portalul pesurse.ro. Câteva ore mai târziu, site-ul România TV a retras știrea din deschidere. A dat-o apoi mai jos cu un titlu schimbat complet: „Dan Voiculescu şi fiica sa trebuie să dea explicaţii la DNA”. Şi conţinutul articolului a fost schimbat.

În timpul în care postul lui Ghiță l-a dus la DNA, Dan Voiculescu posta pe blogul personal o urare de ziua copiilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.