Voiculescu, război în instanţă cu jurnaliştii „lui Băsescu”

Dan Voiculescu a dat în judecată mai mulţi jurnalişti de la Evenimentul Zilei şi B1 TV, printre cei vizaţi numărându-se Dan Andronic şi Robert Turcescu, potrivit DailyBusiness.ro.

Cele două dosare în care apar aceşti jurnalişti au fost înregistrate la Tribunalul Bucureşti pe 28 iulie.

În cazul jurnaliștilor de la Evenimentul zilei, conform site-ului Tribunalului București, Voiculescu se judecă cu Editura Evenimentul și Capital, Dan Andronic (patronul companiei), Virgil Munteanu (administratorul societății) și jurnaliștii Ionel Stoica, Marian Pavalasc, Cătălin Antohe.

Într-un alt dosar, Voiculescu l-a dat în judecată pe Robert Turcescu, de la B1 TV, care a făcut o serie de dezvăluiri la emisiunea sa.

Voiculescu a intentat proces şi publicaţiei Deutsche Welle, afirmând recent că au scris despre el un articol „urât și murdar”.

Toate trei dosarele au ca obiect „acțiune în răspundere delictuală”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.