Voinescu: PDL va elabora o nouă lege a Sănătății

PDL îşi asumă, ca partid principal de guvernare, reluarea întregului proces de elaborare a unei legi a sănătăţii şi nu ţine neapărat ca proiectul retras să fie baza de pornire a acestui efort legislativ, a declarat, sâmbătă, purtătorul de cuvânt al partidului, Sever Voinescu. 

El a menţionat totodată că PDL este interersat de orice propunere de dialog venită dinspre alte partide sau structuri ale societăţii civile şi speră că acestea sunt „serioase şi nu provocări mediatice, menite să ridice temperatura socială”.

„PDL a promovat mereu dialogul pe problemele fundamentale ale ţării, cu orice forţă politică sau civică real interesată. PDL nu a răspuns niciodată intenţiilor politicianiste ale opoziţiei de a genera polemici oarbe, menite să escaladeze nemulţumiri şi tensiuni sociale fireşti pentru o perioadă de criză economică severă, cum este cea prin care trecem cu toţii. PDL este, prin urmare, interersat de orice propunere de dialog venită dinspre alte partide politice sau structuri ale societăţii civile şi speră că, de această dată, propunerile sunt serioase şi nu provocări mediatice, menite să ridice temperatura socială”, a spus Voinescu.

Voinescu i-a invitat pe români să revadă „Moartea domnului Lăzărescu”, filmul lui Cristi Puiu. „Îmi permit să vă invit să vedeţi sau să revedeţi filmul lui Cristi Puiu «Moartea domnului Lăzărescu”, a spus în încheiere purtătorul de cuvânt al PDL

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.