Voluntari, pepinieră de cadre la Capitală

Au prăpădit pe prostii banii bucureştenilor

Ultimele două achiziții ale Gabrielei Firea provin din… Voluntari. Prima, Cătălina Gusavan, fost director executiv adjunct la Primăria din Voluntari, care se ocupa de lucrări de asfaltare pe fonduri europene. De curând, ea a fost numită în funcția de director de utilități publice la Primăria Capitalei. Din această calitate, ea a semnat majorarea de capital a Societății Energetice Municipale cu aproape 300 de milioane de lei.

Parcările Capitalei, pentru că avem și o firmă de parcări, vor fi controlate de Niculae Constantin, care a fost numit director general. Niculae Constantin provine tot din Voluntari, unde a fost director general la SC Euro Apavol SA, firma primăriei, care se ocupă cu apa și canalizarea.

Firma de parcări va avea 384 de angajați și un buget de 45.000 lei pe ultimele 3 luni ale anului pentru… publicitate (televiziunile lor știu de ce).

SC Managementul Traficului SA va avea la sfârşitul anului mai puţini angajaţi decât administratori, 6 angajați versus 7 membri în Consiliul de Administrație. Societatea va primi un împrumut de 25 milioane de lei, de două ori şi jumătate peste majorarea de capital, care este de 11 milioane de lei. Din documentaţie lipseşte cea mai importantă „piesă”: anexa documentului de fundamentare a cheltuielilor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Gabriela Dinescu 208 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.