Vremea în următoarele zile

Vremea se va încălzi faţă de intervalul precedent, mai ales în regiunile sudice, sud-estice şi centrale. Cerul va fi variabil în jumătatea de nord-vest a ţării, dar va avea înnorări temporare în celelalte regiuni, unde, mai ales în cursul zilei, va ploua local, informează ANM.

Joi

Izolat vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări îndeosebi în Moldova, Dobrogea, Bărăgan şi zona de munte, unde, trecător, vor fi rafale de peste 50 km/h. Temperaturile maxime se vor situa între 15 grade pe litoral şi 23 de grade, izolat, în vestul, centrul şi nordul teritoriului, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 11 grade.

Vineri

Valorile termice vor fi uşor mai scăzute decât normele perioadei în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros şi va ploua pe arii extinse, ziua, în Dobrogea, Muntenia, sudul Moldovei şi al Transilvaniei şi local, mai ales după-amiaza şi la începutul nopţii, în rest. Vor fi mai ales averse, însoţite izolat de descărcări electrice. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va avea unele intensificări în estul, nordul şi centrul teritoriului şi, trecător, în timpul ploilor, în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra între 14…15 grade în depresiuni şi 22…23 de grade în vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 şi 11 grade.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.