Trei oameni, uciși

Update Un bărbat, în vârstă de 42 de ani, a murit, miercuri seara, după ce un copac a căzut peste el în urma furtunii din Capitală.
Tragedia s-a produs pe Șoseaua Viilor. Bărbatul a murit în urma unei lovituri foarte puternice la nivelul capului. Copacul se afla în curtea unui imobil aparținând societății Kandia Dulce SA, potrivit Primăriei Capitalei.

„Toți copacii, precum și cel care a căzut în această seară, și, din nefericire, a omorât un om, Dumnezeu să-l odihnească, care sunt pe spațiul privat, sunt în responsabilitatea respectivilor proprietari de imobile și de curți. Copacii din parcuri și de pe aliniamentele stradale sunt în administrarea ADP-urilor de sectoare care ani de zile au fost ținuți cu avize de toaletare sau defrișare în caz de regres și de declin (…) pentru că unor funcționari, în anii trecuți, le era frică să dea acele avize pentru că săreau toate ONG-urile din București și creau atmosferă și făceau mitinguri și proteste”, a spus primarul general Gabriela Firea, la Antena 3.

Două persoane au murit miercuri, și în judeţul Vaslui, după ce au fost lovite de fulgere. Potrivit ISU Vaslui, este vorba de doi bărbaţi, care se aflau pe câmp.

Una dintre victime este un bărbat de 64 de ani, care lucra în vie şi nu de o femeie, cum s-a transmis iniţial.

Tot miercuri, a fost declarat decesul unui cioban, în vârstă de 49 de ani, din Puieşti, care a fost lovit de fulger în timp ce se afla pe câmp.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.