Vremea rea face ravagii

Peste 30 de copaci au căzut pe carosabil sau pe maşini în Capitală, 14 autoturisme au fost avariate, mai multe panouri publicitare au fost răsturnate şi în unele zone s-au desprins elemente de pe faţadele clădiri, din cauza vântului puternic, relatează Mediafax în pagina electronică.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile, a declarat că de vineri, ora 14.00, până sâmbătă dimineaţă, în mai multe zone din Capitală au fost doborâţi de vântul puternic 32 de copaci, care au căzut pe carosabil şi pe 14 maşini.

Cel mai grav incident a fost în Sectorul 3 al Capitalei, pe strada Intrarea Patinoarului, unde patru maşini au fost avariate de un copac doborât de vânt. Nicio persoană nu a fost rănită, potrivit sursei citate.

Bucureştiul este sub avertizare cod galben de vineri.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.