Zgonea, despre demisia lui Hrebenciuc

Valeriu Zgonea a comentat , marţi, demisia lui Viorel Hrebenciuc din Parlament. Vicepreşedintele PSD spune că acesta ar fi înţeles că nu trebuie să fie principalul subiect de discuţie al campaniei prezidenţiale, în condiţiile în care este un om cu experienţă politică şi a condus multe campanii electorale.

”Aici este o chestiune foarte simplă pe care domnul Hrebenciuc a interpretat-o într-o cheie, fiind un om cu experienţă politică, ca în această campanie să nu fie domnia sa un subiect de discuţie şi să nu fie principalul subiect al acestei campanii”, a spus Zgonea, potrivit site-ului Mediafax.

În acest moment, PSD şi aliaţii săi, PC şi UNPR, pot câştiga alegerile prezidenţiale, a mai spus Zgonea.

”Pentru ca nu cumva subiectul de campanie în următoarele două săptămâni să fie omul Hrebenciuc şi ce a făcut domnia sa, domnia sa a decis să-şi depună demisia din calitatea de deputat şi să se ducă în faţa Justiţiei”, a susţinut Vaşeriu Zgonea.

Demisia lui Hrebenciuc reprezină un gest normal, a mai declarat Zgonea.

”Din punctul meu de vedere, gestul domnului Hrebenciuc este un gest normal într-o Românie europeană şi ar trebui să-l apreciem cu toţi şi să vedem că există azi, la 25 de ani de la Revoluţie, oameni care au demnitatea, ca în orice stat european, să-şi dea demisia în momentul în care există suspiciuni”, a conchis vicepreşedintele PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.