Zgonea: Iohannis, „o matrioșkă politică”

Președintele Camerei Deputaților, pesedistul Valeriu Zgonea, afirmă într-un comunicat transmis joi, că liderul PNL, Klaus Iohannis, este „o matrioșkă politică, care îi ascunde pe toți oamenii cu probleme ai regimului Băsescu”.

„Prin asocierea vizibilă cu PDL și oamenii săi, Klaus Werner Iohannis demonstrează că este doar un ultim înveliș al unui regim corupt, regimul Băsescu. Iohannis este cel care, cu imaginea sa, dorește să îi acopere pe cei care au considerat că bugetul de stat este propriul lor portofel, atunci când au fost la guvernare. Ca într-o matrioșkă, dacă îl dăm pe Iohannis la o parte, îi vom vedea pe cei care în 2009 l-au ajutat pe Băsescu să devină din nou președinte și care de asemenea, în 2012, au fost alături de acesta. Mai grav este că vorbim despre oameni care au făcut lucruri extrem de grave și care au produs românilor multă suferință”, susține Zgonea, în comunicatul citat.

Totodată, Zgonea mai afirmă că în noiembrie „românii le vor demonstra lui Iohannis și echipei lui că nu-și doresc să prelungească pentru încă cinci ani regimul Băsescu”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.