Zgonea: PSD e pregătit să susţină miniştri tineri şi tehnocraţi, dacă i-a nominalizat Ponta

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, marţi, că PSD este pregătit să susţină în Guvern miniştri tineri, tehnocraţi.

„Dacă i-a nominalizat Victor Ponta şi noi îi susţinem, cred că PSD e pregătit. Din păcate, celelalte partide nu au fost pregătite. E o schimbare de paradigmă pe care toţi politicienii trebuie să o înţeleagă: e momentul în care îi alegem pe cei mai buni pe funcţii, nu pe cei pe care îi vrem noi”, a spus Zgonea.

Acesta a mai spus că PSD aduce un suflu nou în politică susţinând miniştri care „nu sunt viciaţi de anumitre relaţii şi de o anumită apartenenţă la un grup”.

„Ei vor gândi pragmatic, în intersul statului român. E un semnal că PSD are încredere într-o generaţie care a depăşit bariere, a câştigat respect în zona privată, unde jocurile nu se fac pe prietenii. E un smenal pentru tinerii care au finalizat anumite facultăţi cu efortul familiei, care sunt cu un IQ ridicat şi care pot să aducă valoare adăugată Guvernului României. E un semnal pentru generaţia tânără: Victor Ponta, Guvernul PSD, Guvernul USD investeşte în tineri”, a spus Zgonea, citat de Mediafax.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.