×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 21 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Joi, 21 septembrie 2017, 08:13
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Șocant
Ziarist TVR, spânzurat pe câmp

Jurnalistul TVR, Bardocz Sandor, dat dispărut pe 15 iunie, a fost găsit decedat. Rămășițele acestuia au fost găsite pe un câmp din Suceagu, sub un nuc, unde se spânzurase. Animalele i-au devorat cadavrul, relatează stiri.tvr.ro.

Jurnalistul TVR Cluj Bardocz Sandor avea 54 de ani.

Pe 15 iulie, jurnalistul stabilit în localitatea Suceagu din comuna Baciu, a fost dat dispărut. El plecase de la domiciliu și nu a mai revenit. După dispariție, colegii săi au organizat căutari în zona respectivă, rămase fără succes.

Rămășițele lui Bordocz Sandor au fost găsite de doi bărbaţi, tată și fiu, care s-au dus la furat nuci. Minorul a observat craniul și a alertat Poliția. La fața locului s-a deplasat o echipă de cercetare, care a identificat osemintele umane găsite, îmbrăcămintea, actele și alte obiecte personale. Acestea au fost recunoscute de aparținători. Cercetările au fost întrerupte după lăsarea întunericului și reluate marți dimineața, când au fost găsite și alte fragmente osoase. Acestea au fost ridicate și transportate la IML Cluj.

Jurnalistul ar mai mai avut o tentativă de sinucidere, tot prin spânzurare, iar în ultima vreme a urmat un tratament de specialitate în Ungaria. El revenise acasă de curând. Bărbatul era jurnalist la TVR Cluj încă din 1990. În ultimii ani s-a aflat de multe ori la Sic, unde a prezentat festivalul de toamnă.

"A încetat din viaţă, în împrejurări tragice, Bardocz Sandor, unul dintre cei mai importanți oameni de televiziune care a promovat cultura maghiară din Transilvania", au relatat colegii de la TVR Cluj, pe pagina de Facebook.

De numele Pădurii Baciu, acolo unde a fost găsit jurnalistul, se leagă fenomene ciudate, arbori care se dezvoltă ciudat, dematerializare. Pădurea Baciu a fost inclusă şi într-un top al celor mai bântuite păduri din lume, prezentat de BBC.

Din constatările criminaliștilor, există indicii că ar fi fost vorba despre o sinucidere.

Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
2343
 | 3
 | 3
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
ANONYMOUS
0
Astea is blestemele lui Corneliu Vadim Tudor !!!!!! Ha,ha,ha !!!! Ciumpalacu !!! Asta ii ceva ereditar la asemenea specimene !!!
Publicat Sâmbătă, 16 septembrie 2017
+Răspunde
Eduard
0
Fenomenele ciudate din padure si suicidurile sunt comandate,programate si conduse prin programul diabolic,odios si monstruos al laptopurilor arma interzise cod 200 M pentru distrugere in masa tip calculator prevazute cu monitor cu lumina rosie care exista ilegal oficial achizitionate cu licente de fabricatie in dotarea sediilor militare alew SRI,in dotarea sediilor militare ale MApN ale Romaniei,in dotarea Inspectoratelor de Politie ale Romaniei si in sediile anticoruptie DNA ale Romaniei care au fost activate toate si sunt folosite distrugator asupra Romaniei si a Tarilor vecine.
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Laie
+1
să nu fi fost „sinucidere” a la Maiacovsky....
Publicat Miercuri, 13 septembrie 2017
+Răspunde
Recomandate
Răspuns dur al Iranului pentru Trump
Publicat acum 14 ore şi un minut
Lobbyștii lui Coldea
Publicat acum 20 ore şi 43 minute
SRI, luat la întrebări despre Maior și Coldea
Publicat acum 16 ore şi 19 minute
Ce a făcut de fapt Florian Coldea în Irak?
Publicat acum 19 ore şi 12 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 18 ore şi 14 minute
Sorin Avram

Partidul care este în toate cele ce sunt şi în cele ce mâine vor râde la soare a hotărât comasarea unor instituţii.

Sorin AvramPublicat acum 12 ore şi 22 minute