„Zidul românesc” al FCSB

FCSB a obţinut marți seara un egal pe terenul lui Sporting (0-0) şi păstrează şanse considerabile de calificare în grupele UEFA Champions League.

Cele mai importante publicații din Portugalia au remarcat performanța echipei românești, relatează Digi Sport pe site-ul său.

A Bola: „Leii au fost neinspirați în fața zidului românesc. Formația noastră nu a avut inspirația necesară pentru a învinge defensiva Stelei, deși echipa din România a terminat meciul în 10 oameni”.

O Jogo: „Un meci șters din partea lui Sporting, în ciuda faptului că antrenorul Jorge Jesus a lăudat echipa, în special linia de mijloc, după remiza cu Steaua București din play-off-ul Ligii Campionilor”.

Record: „Singurele lucruri pozitive despre acest meci sunt prezența în joc și faptul că nu am încasat vreun gol. Sporting a suferit însă la calitatea jocului, la controlul adversarului și la intensitate”.

Mais Futebol: „Milioanele mai așteaptă! Sporting are o problemă europeană, cel puțin în faza calificărilor din Champions League. A fost un meci în care Sporting putea să câștige, dar acum totul este deschis la București”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.