Zile decisive pentru Simona Halep

Simona Halep ar putea fi întrecută în clasamentul mondial în condiţiile în care ea nu va concura în această săptămâna la niciun turneu din circuitul WTA.

În cazul în care daneza Caroline Wozniacki va câştigă turneul de la Stanford, Halep ar putea coborî pe locul 4. Cu un succes la Stanford, Wozniacki ar acumula 5.190 de puncte, faţă de cele 5.151 de puncte pe care Simona le are, potrivit ziare.com, care citează Live Tennis.

Simona Halep a fost la un pas să piardă locul trei mondial şi după eliminarea rapidă de la Wimbledon, însă conjunctura rezultatelor i-a fost favorabilă.

Halep revine în circuitul mondial pe 10 august, când va debuta la turneul Rogers Cup din Canada, ea fiind absentă de la toate turneele după eliminarea rapidă de la Wimbledon.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.