Târg de joburi pentru medici

targ, joburi, medici

Un nou târg de joburi pentru personalul medical are loc mâine în București la Sala Palatului. De data aceasta, clinicile și spitalele din țara noastră  aleg să-și recruteze personalul și prin această metodă, nu numai pin cele tradiționale.

Cariere în Alb organizează și în această primăvară o noua ediție a târgului de joburi pentru personal medical unde sunt invitați toți profesioniștii care activează în acest domeniu iar interesul instituțiilor medicale în a participa la acest gen de evenimente a crescut cu pana la 30% în București anul acesta. Vor participa clinici și spitale importante locale precum Rețeaua Privată de Sănătate-Regina Maria, Clinica Medicover, Clinica Standard Med, Spitalul
Sanador, Clinica Dr. Leahu, Clinica Gral Medical, dar și instituții din regiuni apropiate, și anume: Spitalul
Sfântul Constantin din Brașov. În cadrul aceluiași târg vor fi și recrutori internaționali.

“Târgul de Joburi Cariere în Alb este evenimentul care adună în același loc spitale și clinici medicale din România. Târgul de Joburi înseamnă oportunități pentru specialiștii care apelează cu încredere la noi pentru a-i ajuta să facă primul sau următorul pas în carieră. Astfel ajutăm anual sute de profesioniști din domeniul medical să găsească cele mai potrivite oportunități.” – a declarat Corina Pop – Sales Manager.

O premieră a târgurilor Cariere în Alb este prezența unui angajator farmaceutic: Farmacia Richter recrutează
prin intermediul evenimentelor Cariere în Alb. ”În urma feedback-ului primit după evenimentele organizate,
cerința a fost foarte mare în domeniul farmaceutic, astfel sezonul acesta am decis să invităm farmacii care
pun la dispoziția candidaților locuri de muncă pentru farmaciști și asistenți de farmacie.” adaugă Corina Pop
– Sales Manager.

Evenimentul se adresează medicilor specialiști, medicilor rezidenți, medicilor stomatologi, medicilor de
familie, farmaciștilor, fizioterapeuților, asistenților medicali, infirmierilor și absolvenților de medicină din
România care sunt în căutarea unui loc de muncă în domeniul medical. Evenimentul va avea loc mâine, 14 aprilie, între orele 10.00 și 16.00 la Sala Palatului din București, accesul fiind gratuit! Candidații sunt sfătuiți să se prezinte cu un CV care să ateste experiența lor de până în acest moment. Mai multe informații despre Târgurile de Job-uri și recrutorii prezenți puteți găsi pe: https://careersinwhite.com/fairs .

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.