A fost indentificat al treilea terorist din Londra

A fost indentificat şi cel de-al treilea terorist din Londra.

Atacatorul este un marocano-italian pe nume Youssef Zaghba, potrivit pe cotidianului italian Corriere della Sera, preluat de Reuters.

O sursă din serviciile de informații italiene a confirmat că cel de-al treilea atacator este născut dintr-o mamă italiancă și un tată marocan. Părinții săi au locuit o perioadă împreună, în Maroc, și când s-au despărțit, mama s-a întors în Italia și s-a stabilit la Bologna.

Potrivit sursei citate, Zaghba a fost oprit în Italia în 2016 când încerca să plece în Turcia de unde plănuia să ajungă în Siria, iar autoritățile italiene informaseră omologii din Marea Britanie și din Maroc în legătură cu intențiile acestuia.

Luni, poliția britanică a dezvăluit identitatea a doi dintre cei trei autori ai atacului soldat cu șapte morți pe London Bridge și în Borough Market sâmbătă, ei fiind Khuram Butt și Rachid Redouane.

stire in curs de actualizare

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.