Boureanu a ajuns de la secţia de poliţie la spital

Fostul deputat Cristian Boureanu a făcut un adevărat scandal după ce a fost oprit de poliţişti, în jurul orei 1.00, pe Bulevardul Aviatorilor din Capitală, pentru un control de rutină.

În autoturism erau trei persoane, iar Boureanu se afla în stare de ebrietate. Avesta i-a jignit pe poliţişti, pe unul l-a lovit cu genunchiul şi altuia i-ar fi prins degetele în portieră.

Boureanu i-a făcut apoi proşti şi i-a cerut prietenei sale să îl filmeze în timp ce îi ameninţa: „Te las fără pensie”, „Îţi sparg faţa”, le-a transmis fostul deputat poliţiştilor.

Fostul deputat a ajuns încătuşat de poliţişti şi dus la sediul Brigăzii de Poliţie Rutieră, unde i s-a întocmit dosar penal.

După mai multe ore de audieri, lui Boureanu i s-ar fi făcut însă rău şi a fost transportat cu ambulanţa la spitalul Floreasca.

Surse din Poliție au precizat pentru Agerpres că Boureanu se afla într-o stare avansată de ebrietate şi, ulterior, i s-a făcut rău. Purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, Bogdan Opriţa, a declarat că fostul deputat Cristian Boureanu este în prezent investigat medical. „Se află la noi. Este conştient, în investigaţii”, a spus medicul.

Boureanu a mai avut probleme cu poliţia anul trecut, în după ce fiica acestuia l-a acuzat că a agresat-o. În presă au apărut atunci imagini cu un conflict în stradă între cei doi la care polițiștii au fost nevoiți să intervină.

Poliția a anunțat ulterior că s-a autosesizat în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Monica Tatoiu îl apără pe Boureanu

Monica Tatoiu a afirmat la România TV că deputatul Cristian Boureanu a povestit că a fost bătut în arest de către polițiști.

”Are nasul rupt total, pe creier s-au găsit bule de aer, iar urechea externă este osul de la iesirea urechii externe este fracturat. Asta nu se poate întâmpla când dormi”, a spus Tatoiu.

”Cristi este acum sub investigații, sunt patru discipline, după care va urma o expertiză a medicilor, se va face un document de medicină legală. El va trebui să plătească pentru ce a făcut. Dacă a fost lovit atunci și Poliția să plătească. Nu așa se aplică legea. El spune că l-au căzut în genunchi și l-au lovit”, a mai spus Tatoiu..

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.