Ce face fiul lui Donald Trump în România

Au apărut primele detalii despre vizita în România a lui Donald Trump Jr., fiul cel mare al președintelui Statelor Unite.

Primarul municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, a declarat miercuri că a auzit că fiul cel mare al liderului american, aflat în vizită în țara noastră, vânează pe un fond privat din zona localității Singureni din județ.

„Am auzit și eu că fiul președintelui SUA ar vâna în județul Giurgiu și m-am mirat pentru că și eu sunt vânător pasionat și ar fi trebuit să știu în județ un fond care să merite. Cred că vânătoarea se efectuează la Singureni, acolo există un fond privat preluat de o asociație. De unde știu că acolo este pentru că anul trecut au venit niște șeici și au vânat cerbi și mufloni, totul e la țară, e un fond de o sută și ceva de hectare la țară, îi ține în țarc și le dă drumul din țarc și așa se efectuează vânătoarea”, a spus primarul.

Edilul a mai precizat că a văzut pe internet ceea ce s-a vânat la partida la care ar fi participat fiul președintelui SUA.

„Deci la Singureni este, pe un fond privat, am intrat și eu pe internet și m-am uitat să văd ce au împușcat, au o poză frumoasă de panoplie cu 80-90 de porci mistreți, cu vreo șapte cerbi, un muflon și nu mai știu ce vânat pe o panoplie frumoasă”, a afirmat Nicolae Barbu.

Donald Trump Jr împreună cu fiul său se află într-o vizită în România până joi. Fiul liderului american a venit marți în țara noastră. Presa a relatat miercuri că acesta urma să viziteze mai multe zone, inclusiv Maramureș.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8515 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.