Elena Udrea se răfuieşte pe Facebook cu un jurnalist

Rămasă în afara prezidenţialelor, Elena Udrea, fost candidat la Preşedinţie din partea PMP, a găsit de cuviinţă să se răfuiască cu un jurnalist care, în trecut, a fost unul din apropiaţii preşedintelui Traian Băsescu. Este vorba de Radu Moraru, directorul televiziunii Naşul TV.

„Păcat că Radu Moraru se comportă ca un jurnalist nebăgat în seamă, care încearcă prin orice mijloace să reamintească publicului larg că a existat și el cândva în peisajul mediatic de la noi.

Evident că este o aberație că i-aş fi propus, prin şeful SRI, conducerea TVR în guvernarea Ponta!!!

Dacă, prin absurd, aș fi avut puterea de a influența numirea președintelui-director TVR, să fiți siguri că nu Radu Moraru, un jurnalist care, din păcate, s-a compromis, ar fi fost propunerea mea”, a scris Elena Udrea pe pagina de Facebook pe care a utilizat-o în campania electorală şi care i-a adus 257.574 de like-uri.

Mesajul anti-Radu Moraru este însoţit de o fotografie a Elenei Udrea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.