Udrea trage de „Vuitton”-ul lui Coldea, în drum spre CIA

Fosta deputată Elena Udrea a susținut joi în faţa Comisiei de anchetă a alegerilor din 2009 că șefii serviciilor sunt oameni foarte bogaţi, că şi-au servit propriile interese, exemplificând cu faptul că Florian Coldea „se îmbrăca în Vuitton”.

Solicitată să precizeze ce elemente are în sprijinul afirmaţiei că Maior, Kovesi şi Coldea ar fi servit și interese străine, Udrea a răspuns: „Eu cred că ei și-au servit propriile lor interese. S-au folosit de povestea aceasta ca să servească interesele lor pentru că aici în România bătălia a fost și pe bani”.

„Șefii aceștia de servicii sunt niște oameni foarte bogați. Dacă ne uităm ce avere au și pe unde locuiesc, pe unde își petrece vacanțele și cum se îmbracă domnul Coldea… Ştiți că am zis eu la un moment dat că se îmbrăca – na, ca femeie, văd – în Vuitton”, a adăugat Udrea.

Ea a menţionat că se referă la oameni cu foarte mulți bani care s-au implicat în afaceri şi care au decis, prin pârghiile pe care le au în justiție, ce om de afaceri este arestat, ce firmă se închide, ce firmă îi ia locul.

„Și constatăm că sunt arestați oameni de afaceri români și le iau locul oameni de afaceri străini, lucru care cred că le folosește lor foarte bine. Ei au firmele lor”, a mai spus Udrea.

„Conspirația” SRI – CIA

Elena Udrea a vorbit, joi, în faţa Comisiei de anchetă a alegerilor din 2009, despre existenţa unui „plan” gândit în străinătate referitor la România, care a fost implementat cu ajutorul partenerilor din CIA ai conducerii SRI şi relațiilor pe care le aveau Coldea şi Maior în SUA.

„Cât privește opinia mea, de unde cred că se întâmplă lucrurile acestea, eu sunt adepta teoriei conform căreia în lume, în momentul acesta, se luptă două forțe: Soros și cei din jurul lui și cei care se opun acestuia și care sunt destul de puțini. N-am crezut și, până nu de curând, eram dintre cei care spuneau: nici într-un caz, în România nu există decât statul nostru paralel intern pe care l-a construit Coldea. Am avut o părere, totuși, exagerat de bună despre el, nu că n-ar fi fost un om care ar fi reușit să pună în practică un plan complex și chiar diabolic, dar nu a fost creația lui”, a spus Udrea.

„Cred că (planul, n.r.) are legătură cu ce vedem că se întâmplă acum în America și este un plan care, în ceea ce ne privește pe noi, a fost influențat și implementat cu ajutorul partenerilor din CIA ai conducerii SRI, relațiilor pe care le aveau domnul Coldea, domnul Maior în Statele Unite. A fost un plan care în România a funcționat, care s-a încercat a fi impus și în alte țări. A mai prins și în altă parte dar la noi cel puțin este de mare succes, probabil având în vedere modelul nostru cultural și comportamental”, a adăugat Udrea.

Începutul creării statului paralel a fost în 2009, planul fiind gândit în afara ţării, a mai precizat Elena Udrea, la Comisia de anchetă a alegerilor din 2009, ea menţionând că Florian Coldea a fost cel care a condus sistemul în România.

„Mult timp am crezut că (statul paralel, n.r.) a fost creaţia unui om, generalul Coldea. Azi realizez că se pune în aplicare un plan gândit în afara ţării. Ei au fost executanţi foarte buni, planul a avut succes. În România, cel care a condus sistemul a fost Coldea. Cine a preluat frâiele acum nu pot spune”, a adăugat Udrea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8501 Articole
Author

2 Comentarii

  1. CE VOCALĂ A DEVENIT MADAM UDREA DE LA O VREME!!!!O ROADE FAPTUL CĂ UNII SUNT MAI BOGAȚI CA EA.PTIU DRACE!!!!

  2. Deci avem un serviciu roman de informatii care a fost penetrat de un serviciu de spionaj extern. Adica exact de catre cei contra carora trebuia sa lupte conform fisei postului ca sa apere tara. Inseamna ca serviciul nu doar ca nu mai e folositor, dar face si rau, afectand democratia. Minima masura ar fi sa fie desfiintat.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.