Victor Ponta, despre „scrisoarea” actorului Florin Piersic

Premierul Victor Ponta a comentat pe pagina sa de Facebook scrisoarea apărută pe internet care i-a fost dedicată și semnată de… actorul Florin Piersic – „Al vostru, Florin Piersic”, scrisoare despre care actorul a anunțat că e un fals.

„Mă bucur enorm că de la o simplă porcărie a unora din presă am avut ocazia să vorbesc și să-l salut pe marele actor și marele român Florin Piersic! Îl admir și îl respect pentru tot ce a făcut în viață și îmi pare rău că numele lui este folosit în porcăriile zilnice cu care noi din păcate ne-am obișnuit!”, a scris Ponta.

Scrisoarea a fost publicată pe site-ul expunere.com, cu poza actorului și semnătura „Al vostru Florin Piersic”.

Scrisoarea face referire la activitatea guvernamentală – „anularea investiţiilor din fonduri europene, ştergerea autostrăzilor de pe harta virtuală a ţării, gonflarea pomenilor electorale cu miliarde de lei”.

Actorul Florin Piersic a dezminţit presupusa scrisoare în care se adresează premierului Victor Ponta, spunând că i se pare neadmis ca cineva să scrie în numele lui. Totodată, a catalogat scrisoarea drept „o porcărie fără seamă“, conform Adevărul.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.