Calea Victoriei, cale pietonală

La Primăria Capitalei a fost convocat, miercuri, Comandamentul pentru curățenia de primăvară.

„Începem în forţă curăţarea trotuarelor, străzilor, staţiilor RATB, chiar a mijloacelor de transport în comun, a declarat primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

De asemenea, curăţenie în toate parcurile, vopsea pentru toate băncile, repararea tuturor locurilor de joacă pentru copii”, a mai spus edilul.

„Zona centrală a oraşului, unde vin cei mai mulţi turişti, arată foarte murdar şi foarte urât”, a spus Firea, care a anunţat o serie de măsuri de igienizare, ecologizare şi înfrumuseţare în Centrul Vechi al Capitalei.

„Am demarat în forţă acţiunea de curăţenie şi înfrumuseţare pe Calea Victoriei şi Bulevardul Magheru, de asemenea, în Centrul Istoric. Aceste zone arată deplorabil. Am început să luăm măsuri, am început să contactăm proprietarii clădirilor pentru a-i înştiinţa că au şi ei obligaţii legale, pentru a nu permite ca aceste clădiri – mai ales cele din zona centrală – să fie murdare, să aibă faţadele neîngrijite, să permită anumite desene, cu anumite caractere, care nu au ce căuta într-un oraş civilizat, cum este Capitala”, a mai spus Gabriela Firea.

Primarul general al Capitalei a mai anunţat că, în preajma Sărbătorilor Pascale, Calea Victoriei va deveni cale pietonală, cu terase şi scene pentru spectacole.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.