Dăncilă: Cine are prioritate pentru prezidențiale!

Premierul Viorica Dăncilă a declarat, miercuri, că pe lista sondajelor comandate pentru alegerile prezidențiale vor avea prioritate colegii din partid care vor să candideze pentru funcția de președinte al României. Dăncilă a spus totodată că se iau în calcul toate variantele posibile.

„Cea mai bună variantă este aceea în care maximizăm șansele pentru a câștiga alegerile prezidențiale. Eu cred că trebuie să dăm drumul la sondaje, să luăm în calcul toate variantele posibile. Bineînțeles că în aceste sondaje prioritate vor avea colegele și colegii din partid care vor să candideze pentru președinția României și vom vedea care variantă este cea mai bună pentru a obține un rezultat bun”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă în sondajele comandate va fi și Călin Popescu Tăriceanu, președintele interimar al PSD a răspuns: „O să introducem în acest sondaj mai multe persoane astfel încât să vedem care sunt șansele pentru fiecare dintre aceste persoane”.

Despre Congresul PSD

Dăncilă a declarat, miercuri, că nu e importantă persoana care candidează pe 29 iunie pentru funcția de președinte PSD, ci mesajul care trebuie transmis.

„Cred că nu este importantă persoana la acest Congres, cred că este important mesajul pe care vrem să îl dăm. Cred că este important să arătăm ceea ce vrem să facem mai departe din punct de vedere guvernamental, care este programul politic al partidului nostru și cum ne mobilizăm pentru viitoarele alegeri. Dincolo de persoane, cred că importante sunt mesajele atât pentru activul nostru de partid, dar și pentru cetățeni, pentru că orice măsură guvernamentală pe care o implementăm afectează majoritatea cetățenilor”, a declarat Viorica Dăncilă.

Întrebat dacă va face echipă cu Robert Cazanciuc, premierul a afirmat: „O să fac echipă cu toți cei care vor fi votați, cu secretarul general, președintele Executiv, de ce nu și cu un alt președinte al PSD. E important să facem echipă cu cei care sunt susținuți de către delegații la Congres”.

Pe 29 iunie social-democrații se întrunesc în Congres pentru a alege președintele partidului, iar Dăncilă este singura care și-a anunțat până acum candidatura la șefia PSD.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

7 Comentarii

  1. Nu merita sa conduca un partid asa mare, decat daca-l va face mic. Asta si urmareste, dar ,,pas cu pas” ca si mentorul ei.

  2. Dna premier ….pentru presedinte puneti-l pe Gabriel Lesh actual ministru apararii si PSD va avea PRESEDINTE si Romania va fi in siguranta.

  3. Mai exact Candidatul PSD la prezidentiale o sa ni-l transmita ( impuna ) dl Iohannis prin intermediul SRI

  4. Se va face o lista cu donatorii de organe PSD care isi doresc presedentia,lista care va fi sondata de marele sociolog Palada ,sa nu isi iasa din mana!In functie de care e mai prost,ala va avea mai multi votanti PSD,si de ceilalti are grije Vasilica sa ii trimita la munca de jos..

  5. SERBAN NICOLAE- OMUL CARE UNESTE, MOBILIZEAZA, POATE, STIE CE VREA, CU CINE, SE VREA MAI SUS DELOCUL 2!DACA IN JURUL SAU SE VOR UNI CORLATEAN, FIFOR, DANIEL FLOREA, IONUT VULPESCU, IULIAN IANCU, LIVIU PLESOIANU, DANCILA RAMANE PRESEDINTE , SERBAN NICOLAE-CANDIDAT LA COTROCENI ,PRESEDINTE EXECUTIV SI D FLOREA SAU M FIFOR SECRETAR GENERAL.

  6. Justitia nu este independenta doar judecatorii….nu scrie de procurori.Citez din CONSTITUTIE:
    Înfăptuirea justiţiei ARTICOLUL 124
    (1) Justiţia se înfăptuieşte în numele legii.
    (2) Justiţia este unică, imparţială şi egală pentru toţi.
    (3) Judecătorii sunt independenţi şi se supun numai legii.

  7. Metoda a fost breveatata de Basescu, a inceput prin a inveli in vorbe neadevarul, iar a II practica a fost in noaptea cand radeau de Geoana, asa ca unii vor vota un candidat, altii vor alege din ura, iar liste suplimentare vor face diferenta, din presa s-a aflat ca programul nu identifica un cod numeric personal ci daca a votat si in sectia de domiciliu si se spune ca avem IT-isti. Bani irositi pe tablete si soft, mai ales ca si in Diaspora se putea aplica daca citirea documentului era pe cod numeric personal, in acest fel nu se statea la coada pt completarea unui formular. Trist ca dispare constiinta… cat despre PSD nu prea cred ca au o personalitate care sa impresioneze masele de infiebantati. Ponta nu-si da seama ca a pierdut si el, distrugand. Numai o tara are doua partide, restul guverneaza cu firimituri, facand incerta durabilitatea administrarii tarilor si vulnerabilizandu-le. Divide et impera.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.