Nicio zi fără atentat la buzunar!

O nouă veste proastă pentru cei care fac plăți sau au credite în euro. Cursul de schimb al monedei naționale a atins joi al patrulea minim istoric la rând în raport cu euro, fiind cotat de către Banca Națională a României (BNR) la 4,7808 lei/euro, de la 4,7776 lei în sedința de miercuri. Deprecierea față de ședința precedentă este de 0,07%.

Euro se vinde joi şi cu peste 4,85 lei la cele mai mari bănci din România, după ce BNR a anunţat un curs de 4,7808 lei/euro, un nou nivel record.

Minimul semnificativ anterior evoluției din ultima perioadă, de 4,7648 lei/euro a fost atins în data de 25 ianuarie, la câteva săptămâni după adoptarea OUG 114/2018.

Leul a demarat o tendinţă de depreciere faţă de euro în ultimele două luni şi jumătate, mai precis începând cu luna septembrie.

Banca Națională a României se așteaptă la o acomodare lentă a monedei naționale în raport cu poziția economiei, a declarat, marți, pentru Mediafax, Dan Suciu, purtător de cuvânt al BNR.

Dolarul american a fost cotat de BNR la 4,3144 lei, în ușoară scădere față de referința din ziua anterioară.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

3 Comentarii

  1. Cotidianul ar trebui sa face a selectie stricta a celor care behaie a paguba fara sa stie ce cauta pe aici.

  2. „Banca Națională a României se așteaptă la o acomodare lentă a monedei naționale în raport cu poziția economiei, a declarat, marți, pentru Mediafax, Dan Suciu, purtător de cuvânt al BNR”.
    Il indemnam pe dl.Mugur Isarescu,pe acest sef al BNR sa „se astepte” „sa astepte”-
    asa cum a facut si face de 30 de ani!
    Sub nasul adormitului care si-a adaugat la palarie si afaceri „guvernul meu”, sub nasul respectivului”guvernul meu competent” se vinde ELECTROPUTERE CRAIOVA !
    Electroputere a fost privatizată în luna noiembrie 2007, pachetul majoritar de acţiuni de 86,28% fiind cumpărat de la statul român de firma saudită Al-Arrab Contracting Company Limited cu 2,34 milioane euro.
    NICI-O AUTORITATE NU A ANULAT CTR>DE PRIVATIZARE NERESPECTAT,INCALCAT DE S A U D I T I!Chiar dacă la cumpărare reprezentanţii firmei saudite au anunţat că nu vor vinde terenul, ci vor dezvolta activitatea fabricii, la sfârşitul anului 2011 au vândut dezvoltatorului imobiliar K&S Developments circa 12 hectare de teren din curtea societăţii cu un preţ vehiculat de 30 milioane euro, unde a fost ridicat un mall care poartă numele de ElectroputereParc.
    DECI FELICITARI CELOR CARE „PAZESC” STRAINII,FELICITARI MIN.FINANTELOR SI ALTORA,FELICITARI LUI ISARESCU CARE „ASTEAPTA POZITIA ECONOMIEI”,poate pozitia sauditilor speculanti,-cum stau Isarescule cracanati cu sacii ?! la tine in birou , a „dezvoltarorului”K$S Developments! ISARESCU,SUCIU ,GUVERNUL ORBAN SI IOHANNIS ! VA ocupati de alegeri si lovituri interminabile si de afaceri VEROASE!NU TRAITI IN TARA ASTA ?ATI ATACAT VREUNUL DIN 2007 CONTRACTUL MENTINUT IELGAL?????DNA ,JUSTITIA,VREO AUTORITATE BOGATA SI IMBELSUGATA? Belim toata ziua ochiii la CIRCUL ADUS IN ROMANIA DE PRESA SI TVURI,DE NETUL -FACEBOOKUL ,DE CIRCARII CE TALHARESC IN SPATE IN ACEST TIMP! SECU „DIGITALA”CE A FACUT ???

  3. Asta-i pretul platit de romanii cu credite la banci care-l vor pe Johannis presedinte. Trebuie sa fii greu de cap ca sa nu intelegi ca scopul FMI a fost daramarea guvernului Dancila si instalarea „guvernului” meu ca sa poata lua pielea de pe romanii ramasi in tara! Soros trebuie sa-si recupereze banii investiti in „rezistentii” din Romania!Cu Catu la finante, leul naparleste zilnic in fata euro si prostii platesc! Succesuri!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.