I-auzi, ia: BMW-ul buclucaș, folosit exclusiv de vicepreședinți PNL

Mașina de tip BMW Seria 7, despre care ministrul de Interne Marcel Vela a spus că a fost achiziționată și dată Camerei Deputaților, a fost folosită exclusiv de vicepreședinți ai forului legislativ din partea PNL, printre care Marilen Pirtea, potrivit PSD.

Întrebat, vineri seară, într-o conferinţă de presă susţinută la Piteşti, cine a folosit autoturismul de lux de la MAI, Ciolacu a spus: „Acel autoturism – am întrebat şi eu astăzi de dimineaţă la Secretariatul general, am văzut ştirea în drum spre Argeş – a deservit unul dintre vicepreşedinţii Camerei Deputaţilor, culmea, cei doi vicepreşedinţi care au folosit acel autoturism sunt din acelaşi partid cu domnul Vela”.

„Adică putea să vorbească cu cei doi vicepreşedinţi, cred că Camera Deputaţilor a şi transmis un comunicat, sunt colegii mei, vicepreşedinţi ai Camerei Deputaţilor (…) ca să vezi, cum e şi cu alegerile astea, nu ştii niciodată pentru cine se pregăteşte de fapt”, a mai spus Ciolacu.

Marcel Vela a spus, vineri, că fostul ministru Carmen Dan a cumpărat o mașină de tip BMW Seria 7, care costă cât echivalentul a 10 mașini Dacia Logan, autoturismul de lux fiind oferit Camerei Deputaților pentru a fi utilizat.

În cadrul unei conferințe de presă, organizată vineri, Vela a fost întrebat cum răspunde sindicaliștilor de la Europol, care i-au recomandat să cumpere „un lot de sicrie de la pompe funebre”, în contextul în care o mașină cu doi polițiști s-a răsturnat într-un șanț, în Satu Mare.

”Au fost miniştri care au cumpărat BMW seria 7, ultimul tip, să-l facă cadou la Camera Deputaţilor din banii poliţiştilor. Au cumpărat patru maşini Touareg noi, 200.000 de euro, toate patru la Jandarmerie care să asigure protecţia unor demnitari PSD. De 200.000 de euro puteau fi cumpărate cel puţin cinci sute de pistoale. Ca să salvăm membrii de sindicat din stradă, care au Carpaţi acum”, a afirmat Marcel Vela.

Acesta a mai spus că a găsit ”sute de televizoare cumpărate la Jandarmerie cu 1.000 de euro bucata”.

”O să verific ce fel de televizoare aşa grozave sunt cu 1.000 de euro bucata”, a declarat ministrul.

Marcel Vela a mai afirmat că a solicitat Camerei Deputaților să returneze mașinile de lux, care aparțin Ministerului de Interne.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

14 Comentarii

  1. Are dreptate Vela ,Carmen Dan facea lux pe banii statului si politaii sindicalisti(stiu ca la uniforma e interzis sindicatul)se uita in alta parte,acum le pute ,pe biciclete le cad dintii…Daca utiliza madam Dan un Duster ii cadea tencuiala,pardon,make-up-ul..Dar l-a dat la domnul Dragnea ,care se invatase mai dinainte pe acest auto,ca se nascuse cu ceapa,rosii si Mertzan in curte..

  2. poate fi in lumea oamenilor ”scoliti” de dreapta, adica ei se folosesc de BMW-ul 7 si tot ei striga ”abuz” la adresa unei persoane(daca doamna l-a achizitionat pt. cdpe-ro) si le-a oferit sansa sa o foloseasca…Mare ti-e gradina Doamne!!! in popor este o vorba:”hotul striga hotii”…

  3. Cu toate ca o sa ma injurati, dar Ceausescu mergea cu Dacia, si fara garda de 10 masini dupa el, si nu-i cageau galoanele de presedinte. Talharilor!

  4. Marilen Pirtea ?? (sau Pîrţea ?) … Sa fi barbat si sa te cheme Marilen (!!) … nene, eu cred ca asta da bine la o manastire, ceva, intre calugari … „preacuviosul Marilen” … pe de alta parte, cind schimbi brusc cizmele de cauciuc pe pantofi Gucci si treningul mirosind a balega de vaca pe costum Armani, e clar ca se produce un soc si nu te mai poti urca decit in BMW !

  5. Hai cu dubiectul pe toate micile ecrane ca sa afle toata suflarea romaneasca din tara, sa stie toti votantii ce inseamna BLAT intre partide!

  6. Cand l-am auzit pe Vela dspre BMW-ul dat ptr a fi folosit de Dragnea [sic!] mi-am zis: gata, urmeaza arestarea lui Carmen Dan si un alt dosar ptr Dragnea.
    In continuarre s-a dovedit ca Vela este un manivela habarnist total si ca face declaratii necontrolate, ceea ce nu ii este permis unui ditamai min de interne.
    Cert este ca cedarea prin contract legal catre Cam Dep, a fost totusi o mare prostie. Politia nu are multe necesitati in dotare, ia tu cumperi masini de lux pe care sa le dai camerei Deputatilor? Sa vedem daca se confirma si sutele de televizoare cumparate cu 1000 E/buc ptr jandarmerie. Si aceasta ar fi din nou o mare prostie.

  7. Domnule Vela, mai dati din casa, sa aflam si noi prostimea, cat costa deplasarile saptamanale ale Domnului prim ministru si presedinte, Ioha.

  8. Ma scuzati pentru omisiune, si saf de partid conducator si unic in perspectiva.

  9. @Gica Contra: Dacia cizmarului era blindata si avea motor de Chrysler. Nu avea multe masini de garda, dar cand se ducea la CC din Primaverii, erau postati securisti din 20 in 20 de metri. Iar cand pleca la Otopeni, circulatia pe DN1 era deviata pe la Buftea. Ori ai uitat, toasu` gradu`?

  10. Dar drumurile lui Maus la Sibiu cat au cistat, mai Velea? Cate masini si cate pistoale se puteau cumpara cu banii respectivi? Pnl -epre de doi lei!

  11. Pana la urma asazisii de dreapta se vor dovedi a fi exact ceea cea au mai fost si in perioada ’96-2000 ; o banda de hoti cu nimic deosebit fata de restul… Jefuirea si ruinarea FNI in anul 2000, de catre gastile infratite ale PNL ,PNT ,PDL si PSD , a reprezentat momentul de ,,glorie ” al mizeriei intregii clase politice romanesti ! Nu exista diferenta intre cei care au fost la guvernare si cei care au intrat in prezent , o apa si un pamant !

  12. Dar analfabetul asta securist cu multe diplome numit de Sas caprar peste militieni cu ce masina circula de cand o face pe ministru? O fi Dacia?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.