Răsturnare de situație la Sectorul 1: Dan Tudorache sau Clotilde Armand?

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, susține că a câștigat un nou mandat: „Am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand”.

„Breaking news! După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand. Așteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”, a scris pe Facebook Dan Tudorache luni după ora 11.00.

Potrivit estimărilor, Clotilde Armand (USR) era considerată câștigătoare a acestei primării.

Agerpres relatează că la Sectorul 1, după numărarea a 87,59% dintre voturi, Clotilde Armand are 41,36% din voturi, Daniel Tudorache (PSD) – 39,41%, iar Ioana Constantin (PMP) – 7,76%.

Exit-poll-ul arăta că Dan Tudorache ar fi obținut 36,5% din voturi, în vreme ce Clotilde Armand ar fi luat 48%.

❗️Breaking news❗️După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand!Așteptăm rezultatele oficiale de la BEC!

Publicată de Dan Tudorache pe Luni, 28 septembrie 2020

Liderul USR, Dan Barna, spune că este optimist că următorul primar al Sectorului 1 al Capitalei va fi Clotilde Armand.

„Să nu uităm că aseară Gabriela Firea își imagina că rămâne primar și trebuie să se întoarcă la lucru astăzi. Singurul rezultat relevant care contează e cel de la BEC. Suntem foarte optimiști și am toată convingerea că următorul primar al Sectorului 1 este Clotilde Armand”, spune Dan Barna.

Candidatul USR PLUS la Primăria Sectorului 1 al Capitalei, Clotilde Armand, îl ironizează pe actualul primar, Dan Tudorache.

„Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu știe să numere. Nu-i nimic. Îl învățăm noi. Până atunci vă spun doar atât: PSD este istorie în Sectorul 1 și nu-i vine a crede. Oricum, suntem cu ochii pe ei până avem toate datele oficiale”, scrie pe Facebook Clotilde Armand.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

26 de Comentarii

  1. Clocotilda un personaj care pare agent al serviciilor franceze sau omul comunismului globalist, cu o figura nici barbat nici femeie fara trasaturi de frantuzoica mai degraba de nomada transsexuala.

  2. Oi fi castigat tu bai Tudorache, dar tot clocotica va fi primar, ca a mai ramas si apa calda de dat si parcurile din sector sunt prea intinse si prea multi copaci incurca proiectele imobiliare – deci Vive clocotique – c’ast la notre!

  3. PSDistii au lucrat azi noapte la greu,dupa ora 21!Probabil ca un numar de buletine nu au mai incaput in saci,prin cusatura!

  4. Oameni buni, ce dracu au castigat cersetorii astia de voturi? Au jucat la loto, la barbut, la pana curului de urla ca au castigat, milogii naibii!? S-au milogit cetatenilor pentru vot in acelasi timp jicnindu-se reciproc intre ei, acesti piliticieni milogi! Pare ca au primit voturi, doar alesii pentru interese care s-au cam dovedit ca fiind „infractori” cu cozi uriase! Si sunt mai toti cu cozi uriase! Sa lamurim exprimarea „am castigat” si „au primit voturi”!, da? Acesti milogi au cerut votul cetatenilor si l-au primit, NU: L-AU CASTIGAT! Votul populat nu este un castig financiar la loto, pariuri sau barbut! Daca punem problema ca „au castigat”, inseamna ca nu depind decat ei doar de ei si de buzunarul lor!, dar ei depind si sunt in slujba tarii si cetatenilor carora le-au cerut votul! Deci: NU AU FOST ALESI!, NU E CASTIG DECAT IN PROSTIA LOR PSIHICA! Ei au primit votul cetatenesc si nu un castig! Ce exprimari idioate!

  5. 200 de voturi? 😀 se rezolva imediat 😛
    Eu nu as paria pe rezultat 🙂

  6. Rau am ajuns …o papuasa din Karaibe colonii franceze sa ajunga sa conduca babuinii din sectoprul 1…de la zoo.

  7. Ha, ha, ce fraier. Pai cine sta sa numere voturile, cand rezultatul e hotarat cu mult timp inainte. Ce, te pui cu tableta?

  8. nu va mai imbatati cu apa chioara de la Boluntari.
    Ciuma rosie, este in moarte clinica. Daca si moldovenii s-au trezit, este de rau.
    Sper sa va intoarca poporul tot „binele” facut in ultimii 30 de ani!

  9. Vedeti ca suna serviciile franceze isi vor omul la bugetul gras al sectorului unu…

  10. Ce ti-e și cu aritmetica asta! La unii le da cu plus la alții cu minus ca la filozofie cu adevărul absolut și relativ! Mocirla românească a ajuns până la brâu! Mai baieti, puneți mâna pe Gheba!

  11. Statul securist al UE Pamblici baiete. Schimba placa. Am auzit destule in acesti ani. Nici voi nu credeti in ele,dar incercati si voi. Doar PSD aduce prosperitate si liniste, nu? Dar cum se face ca tocmai in zonele rosii este cea mai multa saracie si prostie? De bine cred. Vai de capul vostru,traiti in acea lume paralela inventata de Dragnea. Cum ca sunteti dacii liberi, romani verzi,patrioti si nationalisti. Niste etichete ,culmea, lipite pe niste infractori.

  12. La locale PSD și nu numai s-au bazat pe un om care va sta în funție mai mult decât piramidele din Egipt. Varianta exclusă din start că electoratul ìși poate schimba opțiunile, se mai răzgândește, fie și statul că stă acasă că și-a pierdut încrederea cu actualul e indecis cu oferta opoziției.

    PSD n-a mai căzut în picioare, drept. În afara Olguței restul ‘din vechea gardă’ PSD, au pierdut. PSD n-a pera adus nimic nou. PNL a câștiga că a PSD n-a avut altă ofertă decât oameni vechi pierdut PSD. Baronul dr Vrancea, Oprișan n-a apucat să moară în funcție de adânci bătrâneți la o vârstă venerabilă. Alegătorii au vrut altceva. Lista cu alte județe poate continua.

  13. Bai da’ ce mai crapă fierea in voi pesedistilor. Nu puteti accepta realitatea simpla. Oamenii au vrut altceva.Tot o țineți langa cu „securisti”, ” Soros” si altele. Reformati,daca vreti sa va mai rămână măcar o umbră din gasca asta a voastră de penali.

  14. Deja vu ! Se repeta figura din 2016 ! Exit-poll-urile au dat-o câștigătoare pe Clotilde Armand , însă clasamentul s-a inversat în timpul nopții !(?) . A fost declarat castigator Dan Tudorache la o diferenta de 2 200 de voturi ! Acum PSD urla ca a castigat Sectorul 1 la o diferenta de 200 de voturi ! În cartea „Spovedania lui Rizea” publicată în 2020, fostul deputat PSD Cristian Rizea, afirma ca Clotilde Armand câștigase de fapt alegerile dar votul a fost fraudat: „Poate unii își mai amintesc că la sectorul 1 rezultatul s-a decis în dimineața zilei următoare la o diferență foarte foarte mica iar ,,connaisseurii” știu ce spun….Acolo de fapt câștigase Clotilde Armand de la USR … ”, scrie Rizea în cartea sa ! Pai daca 2 200 de voturi a fost ,, o diferenta foarte mica ” , 200 de voturi ce sunt ? Sa nu mai aiba PSD tupeul din 2016 , dar totusi …. ?

  15. Sondajele și exit pool-urile lui Pieleanu sunt în cea mai mare parte ccontrazise de realitate. Au marje de eroare foarte mari.

  16. Sondajele și exit pool-urile lui Pieleanu sunt în cea mai mare parte contrazise de realitate. Au marje de eroare foarte mari.

  17. Clotilde are in mod real cca 1000 de voturi peste „escrocul tacut”la numaratoarea paralela,chiar daca ai lui Tudorache au mai manarit voturi azi-noapte!
    Sa spuna Rares Bogdan,Manastire,Banciu si alti deontologi,platiti de Tudorache !Grea viata avem..

  18. Clotilda este o caricatura politica indiferent cu ce considerente am evalua-o. Este total straina de bucuresteni si de neamul romanesc in general dar si de ceea ce inseamna administratie. A fost votata majoritar de ‘europenistii’ tineri manipulati cu smartfonul si acestia fiind fara tara si fara neam. Este viitorul lor, cel al diversitatii in primul rand.

  19. Serviciile straine n-ar putea sa-si infiltreze oamenii sai decat daca doua conditii interne ar fi asigurate: securistii romani (magurenii nostri) lucreaza la ordinul celor de afara si un procent necesar de tembeli de-ai nostri isi da votul acestor posibili infiltrati. Frantuzoaica nu are nici o vina.

  20. nu mai faceti clabuci la gura ca nu s-a rasturnat nimic, eventual numai carul cu prosti de la Deveselu, la aia de au votat p persoana decedata la primarie.
    Clotilde este primarul sectorului 1 din Bucuresti

  21. Armand nu merita sa conduca sectorul al caror oameni nu-i respecta. Si-a aratat acum 4 ani adevarata fata cand a uitat de noi…

  22. Dan Tudorache invingator ! Multa sanatate si putere de munca ca ati fost singurul care a investit in educatie si sanatate !

  23. Va fi râsul de pe lume dacă se va dovedi că absolventa Magna cum Laude de la MIT se poticnește în cifre și în adunări la nivel de școală elementară.
    Chiar ar merita să piardă din nou, la a mustață.

  24. Ce treaba are panarama asta cu sect.1 , cu Buc. si cu RO , decat sa fure ‘macro’? Personal , consider o mare rusine pt. cetateni , o asemenea varianta . Dar, daca Inalta Poarta asa zice , noi sarmanii trebuie sa ne bucuram , n-asa ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.