„Trei minciuni” ale ministrului Oros

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros, este criticat în termeni duri de europarlamentarul Carmen Avram în legătură cu Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), după ce Comisia Europeană a formulat noi observații, respingând forma trimisă de la București,

„Mare scandal mare la Ministerul Agriculturii, unde dl ministru Oros, nemaivăzutul, a fost prins cu 3 minciuni:

1. Le-a garantat fermierilor că crescătorii de porci pentru reproducție vor avea bani europeni din Planul Național de Redresare și Reziliență. ????????̆! Nu vor avea. Propunerea n-a plecat niciodată spre Bruxelles.

2. I-a asigurat pe fermieri că, tot din banii PNRR, vor avea 8 depozite regionale pentru legume și fructe. ????????̆! Propunerea nici n-a plecat vreodată de la București, spre Comisia Europeană.

3. Le-a promis fermierilor că vor avea sistem de irigații plătit din banii europeni ai PNRR. ????????̆! Păcălită de „imaculații” de la Guvern -PNL PLUS USR- Comisia știa că noi am făcut investiții în irigații, așa că anunțase încă din octombrie 2020 că nu va finanța așa ceva din PNRR.

Consecința?

Agricultura din România a pierdut toți banii pe care putea să-i ia de la Bruxelles.

Singura șansă: o revizuire -a patra- a PNRR.

RUȘINE!!”, a scris europarlamentarul Carmen Avram.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9
Author

16 Comentarii

  1. Poza de pe timpul PSD-ului. Ati cerut aprobarea acelor batranici? Ele muncesc, unde sunt tinerii satelor, asistatii social? Ies la protestele Sosoacei.

  2. Pai domnu Ministru e la Grupa Mica, trebuie sa ia lectii de la Maestrii
    Stie el care e aia

  3. Se stia ca acesti ticalosi asa zisi „de dreapta”, in frunte cu seful lor de la Cotroceni, nu sunt in stare de nimic! Doar minciuni si gargara de doua parale! Doar s-a vazut „guvernul Ciolos” de ce a fost in stare, 0-realizari, iar „guWERNERul meu” nu e nimic altceva! Niste imbecili tradatori ai Romaniei!

  4. Nu exista limita la imunitate pentru declaratii mincinoase! De asta au si distrus increderea cetateanului in tot ce inseamna institutii si profesionisti in orice domeniu! Voi ati gasit doar 3 minciuni dar nu sunt singurele.

  5. Johanis ala, promitea cu toata gura umpluta ca, vin peste Romania gramezi de bani de la Bruxelles, minciuni si bataie de joc pt Romani de la adunatura PNL/USR/PLUS a lu’ Johanis, trebuie sa se faca alegeri anticipate, Tara este in colpas cu „guvernul meu”.

  6. Iohanis e pe fază..agricultura e la pământ turismul la fel..romanii in genunchi la olandezi si nemti pentru o coaja de malai ..demiterea lui oros e prea puțin! De fapt el face ce vrea presedintele care tocmai a trecut de la schi la bicicleta

  7. Ministrul actual este veterinar. Mai repede ar fi fost indicat pe postul de director al unei clinici pentru catei si pisici. Si-a inceput cariera de specialist in agricultura ca capetenie a directiei judetene veterinare Cluj. Adica era mai marele jandarilor care umblau pe sate si lichidau pasarile si porcii cand se zvonea ca a dat pesta in ele. Dar de aici si pana la problemele nationale cum ar fi si sistemul de irigatii din Baragan este cale lunga. Dar omul nu are nici o vina ci mamaie Secu care l-a promovat.

  8. Numai trei minciuni? Pai astia „de dreapta” la trei vorbe spun cinci minciuni! Astia au minciuna si hotia in sange!

  9. Poza este cri mi na la, din categoria „i-o-bag in fuga” sau „baba si mitraliera”.

  10. Ministrii mincinosi, jegosi, leprosi, securisti masoni, da nu romani

  11. Nu pot, revin la poza, e din categoria: „o baba, poate ultima” !!!

  12. Rad de prosti@ Tinerii satelor sunt la cules sparanghel. Daca anul trecut din cauza situatiei de urgenta a fost necesar organizarea unor comandouri cu autocare si avioane, anul acesta au fost trimisi pe neobservate. In ceea ce priveste poza sa stii ca, din birou nu se vad campurile pline de tarani care-si muncesc pamantul cu tehnologia secolului 19. Acum presa este ocupata cu stirile privind digitalizarea Romaniei desi marea majoritate a celor care vehiculeaza acest concept habar nu au ce inseamna aceasta activitate. Romania nu are un proiect unic pentru digitalizarea administratiei, se mai trezeste cate un ministru, ultimul fiind Raluca Turcan care afirma ca vrea sa implementeze digitalizarea pensiilor dar practic ea doreste crearea unei baze de date privind evidenta dosarelor de pensii in scopul de a controla bugetul acestui domeniu.

  13. Am dat Pamantul la Tarani , dupa Anul 1990 , dar dupa 30 de Ani , la Varsta Taranilor de 70-80 de Ani , Pamantul nu mai poate fi Muncit . Tinerii pleaca la Oras , unde se gastiga un Ban usor , Lunar . Dupa Agricultura abia dupa 6 Luni vin Banii , daca Agricultorii au Oboare la Oras , daca nu au Oboare la Oras , Taranii raman cu Productia Nevanduta si se strica Productia . Ar trebui niste Ferme de Colectarea Productiei din Provincie si sa trimita Productia in Oras in Piete , in Suprmarketuri . Fabrici de Conserve in Provincicie , Fabrici de Lapte in Provincie , Fabrici de Carne in Provincie , intr-un Cuvant Dezvoltarea Agriculturii , cu Fonduri Europene .

  14. Nu pot face softistii romani ce nu platesc impozit o aplicatie ca babele astea sa sape pe on-line, din mouse ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.