Cazul Cristache la „Tu ce zici?“

Situația în care se află acum Ionuț Cristache și emisiunea pe care o realizează la TVR va fi dezbătută de Cornel Nistorescu la „Tu ce zici?“. Totul a pornit de la decizia conducerii interimare a Televiziunii Naționale de a schimba ora de difuzare a emisiunii de la 21.00 la ora 17.00 (!!!).  Cum văd lucrurile Ion Cristoiu și Costi Rogozan și dacă se poate vorbi despre o imixtiune a politicului în presă aflăm de la realizatorii „Tu ce zici?“ începând cu ora 17.00.

Emisiunea poate fi urmărită de luni până joi, de la ora 17.00, pe FB cotidianul.ro, pe site și pe canalul de youtube al publicației.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 10
Author

13 Comentarii

  1. Parerologul Sarma, un erou media, martir al persecutiei poolitice !Much Ado About Nothing! Parerolog Cris Toiu, ai microfonul…Dar lovitura ati dat cu Costi Rogozan, sper ca l-ati sters de praf…

  2. Leprozeria TVR trebuia curatata din ianuarie, de ce a durat atat? Speram sa nu apuce toamna si Advocata Popoului, ca o prinde parada gay ca reprezentanta Transsoros
    Opozitia preacurata,aveti posturi TV la alegere :cand fu Antena 3,cand fu Romania TV,cand fu Realitatea..e loc de balacarit

  3. ramane fara icoana rosie.
    La cine se va mai inchina el?
    Poate il recicleaza Antena 3 sa Tv Pandele.
    Saracutul, va plange o tara intreaga dupa el!..

  4. Foarte bun Cristoiu, stie despre cenzuri, chestii, e Tatic in astea. Dar cine e asta Rogozanu?

  5. Lasă că vor umple programul cu ode ridicate întâiului Retardat, și al programului Repetentului despre cum îngroapă economia țării, de o să vă curgă bale la gură, așa cum va curgeau după Petrov si Udrea.

  6. Ce caz? Nu e vorba despre nici un caz. E o decizie firească. Cristache trebuia concediat de multă vreme. Și tr8mis la bază. La Antena 3 si la la Voiculescu.

  7. mama,eu nu il urmaream ca se vedea ca e un prost,dar domnul cristoiu sa compromis mult cu asta, dupa ce la facut om pe gadea care e om subtire !

  8. Ha ha ha ha ha ha ha. Mos teaca gainusa ,Cristache si Nistorescu. Un trio de urzica. (editat) se apara intre ele.

  9. Emisiunea lui Cristache e cea nai buna de la TVR1, deci e normal ca doresc sa o inchida….

  10. Cristoiu e cel mai bun ziarist roman de dupa 89, e placere sa-l asculti

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.