Un actor renunță la distincția de la Iohannis: „E un trădător”

Actorul Marius Manole a anunțat că renunță la distincția primită de la Klaus Iohannis, în 2016, Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler , criticându-l pe președinte.

Artistul zice că l-a votat pe Klaus Iohannis și că a ieșit în stradă pentru el, dar acum îi e rușine.

„Am decis să înapoiez decorația Ordinul Meritul Cultural în grad de Cavaler, cu care am fost decorat în 2016 la Palatul Cotroceni, din partea Președintelui României.

L-am votat pe președinte și țin minte noaptea în care a fost ales. Ce mare bucurie era pe străzi că în sfârșit PSD-ul nu mai putea face rău acestei tări. Urma să avem un președinte care ține cu țara. Ghinion. Nu l-am avut.
Am stat în Piața Victoriei în frig, în ploaie pentru a apara justiția și democrația. Cand a plecat Dragnea iarăși am crezut ca am invins. Ghinion, propriul nostru președinte urma să ne facă cel mai mare rau. Omul
în care am crezut, pentru care am luptat. Acum PSD intră în Guvern pe ușa din față, pe covorul roșu. De
asemenea, VREA SA PREIA ȘI SEFIA COMISIEI JURIDICE DIN CAMERA DEPUTATILOR, cu alte cuvinte să refacă comisia Nicolicea& Iordache, de aceasta data chiar cu PNL. Totul sub oblăduirea președintelui Iohannis. Halucinant, nu?
Nu aș fi crezut că într-o zi va trebui să protestez din nou, chiar dacă datele sunt acum altele. Președintele României pentru mine este un trădător.
Returnez, așadar, decorația primită, mâine la ora 10:00 la Palatul Cotroceni.
Sunt mândru de realizările mele și publicul nu poate fi mințit cu decorații venite din partea celor care nu iubesc țara. Oricum în ultimii ani Cultura nu a reprezentat o prioritate pentru administrația țării, a scris actorul pe pagina de Facebook.

VIDEO Actorul a făcut anunțul și într-o discuție cu un jurnalist

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9
Author

58 de Comentarii

  1. Cine este acest Manole? Pentru mine doar un no name, in rest sa fie sănătos și să-și baga unde vrea acea medalie!

  2. Dacă nu stiati: în urma testului de inteligenta, s-a constatat ca președintele are o inteligenta asimptomatica. La a doua testare a rezultat ca inteligenta este negativa. A treia testare si-a aplicat-o singur. După interpretarea datelor, a ieșit cu un comunicat de presa, citit de pe prompter, prin care a informat opinia publica ca își va face și a patra doza de vaccin, desi este sănătos tun. Tunul a fost dat de către Citu. Nu se cunoaște suma, dar suntem siguri ca ea este cu multe zerouri, asemeni președintelui. Concluzia: faina nula, nula, nula, Nuland și la Cotroceni și la Victoria.

  3. Bravo !
    Si mie imi este rusine ca l-am votat pe el si nu pe Ponta ! Am afisat la tara pe poarta mutra lui si am luat injuraturi de la tarani ! Imi este ciuda ca …niste tarani …au fost mai aproape de adevar decat mine !
    M-as bucura ca AUR si alte partide sa-l suspende !

  4. Vaaaaii…..ii este rusine rezistentului spalat pe creier cu alogenul lui parazit pe care l-a sustinut
    …vaaaaiii….ce dezamagire…

  5. Stat de plata noiembrie: Tudor Chirila – a prestat, Oana Pellea – a prestat, Marius Manole – a prestat, da’ unde e doamna Maia? Sefu, ea e cu corectitudinea politica, adica totusi asa ceva nu se face…

  6. Marius Manole daca te duci mâine după ora zece e prea dimineață.Mai bine mai târziu să zicem marți pe la 16.Sa mergi încet în vârful degetelor pe la poarta din dreapta (pe poarta din stânga intra Ciolacu).Bati încet de trei ori și aștepți…Sa fii cuviincios !Daca nu vine și nu vine arunci tinicheaua peste gard.Cel mai simplu e să-i dai tinicheaua lui Angi Șerban,Dide,Ceaușescu pe care-l gasesti ca voi vă cunoașteți doar sunteți de dreapta.Ei o sa te scape de tinichea .Încearcă și la fiare vechi!Nu fi stresat că situația nu-i de nerezolvat.

  7. Intr-o democratie presedintele si chiar regele nu fac ce vor ei. Se sfatuiesc cu sfatul tarii, in cazul lui Johanis cu serviciile si armata, si apoi decid. USR sunt la varf agenti straini . PSD este preluat si el de servicii. Asa ca Securisti din toate serviciole , Uniti-va.

  8. Un dobitoc asta e acest Manole și Marius! Aere, imaturitate, obraznic peste fire, nesimtit și încrezut de da kakatul din el pe dinafara! Talent, pare ca ar fi ceva! Sa vedem dacă va confirma in viitor. Poate o fi și ceva caracter în kakatul asta și sa ma înșel eu? Bine ar fi!

  9. Sa o inapoieze si sa renunte la facilitatile cu care a venit, adica loc de veci gratuit si inmormantare cu onoruri militare:))Pun pariu ca Iohannis nici nu stie cine e Manole, cele peste300 de ordine si decoratii actuale se dau pe foc automat, numai Emilica a dat vreo 4000 si tot atatea si Iliescu ,campionii acordarii ordinelor si medaliilor :))
    Manole a primit o recunoastere a societatii,dar betiv cum e, crede ca face vreun gest de mare fronda,inapoind medalia !Sa fim seriosi, habar nu avem de acest ‘actor’, probabil e mason in vreo Loja care l-a si propus ..
    Au inceput sa apara vedetele prostitutiei politice

  10. D-le Manole ,
    N-ai înțeles , guvernatorul Klaus Yohannis dorește sa-ți dea de înțeles ca nu ai orientare politica .

  11. Medalia teoretic v-a dat-o țara nu președintele Iohannis! Dar se pare că aveți dreptate v-a dat-o domnul Iohannis și cât îl duce capul pe dătător atâta valoare are și ce care a primit-o. Sunteți toți decorații roadele noii democrații Americane. Nu există competiție politică cu câștigător și opoziție. Dominantă o “democrație” în care nu are importanță votul majorității dacă nu e cine vrem noi, prostocratul dintre noi, și ca să nu avem probleme și prostocrația să se domnească fără emoții adversarul politic trebuie să dispară. P.S. Dacă “decorații” aveți impresia că domnul președinte își amintește voi și îi pasă cât negru sub unghie unde stă decorația, dovediți multă prostie. Altfel ați începe mea culpa, și Vă cer iertare celor ce NU l-ați ales că eu Actorul Marius Manole am susținut pe cineva care a făcut mult rău românilor.

  12. Tovarasul asta, Manole, ar putea sa ne spuna PENTRU CE ANUME L-A SUSTINUT PE johanis? Pentru CUM MINTE? Pentru CUM CALCA IN PICIOARE CONSTITUTIA? Pentru CUM PROMOVEAZA PE PLAN INTERNATIONAL IDEEA CA ROMANIA NU ARE LIMBA PROPRIE? Pentru ca A INDEMNAT POPULATIA LA RAZBOI CIVIL? Pentru ESCROCHERIILE PE CARE LE-A SAVARSIT? Pentru ca A PARTICIPAT LA TRAFIC DE COPII? Pentru ce? Ca sa intelegem de ce anume se dezice acuma, din toate astea.

  13. Întreținerea poveștii/minciunii „președintele conduce/hotărăște”.
    Nu conduce, nu hotărăște nimic. La fel e peste tot în lume.

  14. Lasati-i ,oameni buni,i-a razbit foamea.S-au bucurat ca niste imbecili ca nevaccinatii nu sunt primiti la spectacole,probabil ca si-au imaginat ca ei,aia din muzee,biblioteci si altii vor fi fericiti de statutul de bugetar etern si perpetuu ingrasat cu bani si sporuri.Rezultatul ,prin speluncile lor bate vantul ,iar vaccinatii de nevoie au alte treburi.Tot mai multi declara ca le e rusine ca au votat plavanul din deal.Pai sa va fie ,idiotilor.Dancila era proasta si inculta dar nu ticaloasa.Dumnezeu nu doarme.

  15. Măi frate, artiștii ăștia îs ca niste fanatici religioși! Parcă au avut un idol la care s-au închinat cu evlavie si deodată au aflat că idolul e pământean ca și ei și că la partea dorsală umblă fără țoale!? Acu’ lasă
    medalia în pace, pe aia ți-a dat-o pân’ la urmă o instituție statală care îți recunoaște meritele profesionale. Voi sunteți acuma ofuscați că ați luat țeapă, că ați fost manevrați și că ați ieșit aiurea în stradă mușcând ca proștii momeala sorosistă însă trebuie să vă amintesc că Iohanis nu și-a ascuns niciodată caracterul și „viziunea” lui despre democrație, despre Constituție, despre „iubirea” necondiționată față de poporul lui etc. Iohanis, ca PREȘEDINTE al României, a ieșit în stradă împotriva Guvernului României, ales democratic, fapt unic, uluitor! Ați sesizat vreunul acel derapaj? Iohanis e cel care vorbea de „românii mei” impârțindu-și poporul în două. Ați sesizat? Ați protestat? Iohanis a spus din capul locului „Ghinion!” față de colegii profesori… Iohanis a aprobat injuria „M..ie PSD” ignorând că umilește astfel cam o treime dintre votanții români. Ați sesizat? Ați protestat? Iohanis a cerut „guvernul meu” indiferent de votul popular. E constituțional? Ați protestat? N-am spațiu să le zic pe toate, buluc. Iar voi vă treziți abia acum? Să știți că m..uia e universală, e timpul s-o simțiți și voi, tocmai de la „tătucul” vostru neamț. Succesuri!

  16. Ce ai făcut pentru arta teatrală românească,tefelistule pupator zemos ? Pentru ce ai primit decorația ? Pt mari roluri realizate ? Ai primit decorația pt activism politic ! Ai terorizat actorii de la TNB,ajutat de Rebengiuc,Caramitru etc ! Ai fost la dezalcoolizare ? Ți-a reușit tratamentul ?

  17. Marius Manole!Nu am auzit de el si nici nu stiu unde este angajat si nici nu am vazut o piesa de teatru sau un film in care are si el o replica! Dar bine ca s-a trezit in ceasul al doisprezecelea si duce acea DECORATIE inapoi la cel care a semnat DECRETUL.El a profitat din plin de facilitatile date de aceasta DECORATIE si putea sa mai profite.Au fost multi actori de MARE CLASA,care nu au primit asemenea DECORATII si nu numai.Pentru decizia pe care a luat-o il felicit si bine ca s-a trezit ca a facut o mare greseala ca a dat votul unui VENETIC,numit KLAUS WERNER IOHANIS ca si alti REZISTI,ca CHIRILA,OANA PELEA,etc.Sa dea DUMNEZEU sa vina mintea la mai multi,in capul lor.

  18. Javrele astea mai merita sa fie in libertate??? Asa a fost omorat judecatorul Dan Mustata si nenorocit Patriotul Liviu Dragne pe care Nistorescu l-a tot muscat de dos. De procurorii si judecatorii aflati in siajul SRI. Criminalii si proxenetii imorali au nenoricit toata clasa politica si mediul de afaceri ce au simtit si gandit romaneste. Si nemernicii astia mai judeca in continuare si intocmesc dosare penale fiind platiti regeste. „Un procuror a recunoscut public faptul ca a facut parte din celebrele echipe mixte formate impreuna cu ofiterii SRI. După ce a fos rovocat de reprezentantul societatii civile Victor Alistar, procurorul Cristian Mihai Ban din CSM a recunoscut ca a facut parte din echipele mixte infiintate in baza Protocolului PICCJ-SRI, relatează Lumea Justiției.
    „Am lucrat si cu procurori femei, si cu procurori barbati, daca aveti vreo problema din aceasta perspectiva, am lucrat cu echipe mixte si procurori, politisti, specialisti ANAF, organe de constatare, inclusiv din cadrul serviciilor de informatii.”, a spus procurorul Cristian Mihai Ban.
    Procurorul a recunoscut totul în sedinta Plenului CSM de joi, 18 noiembrie 2021. Totul s-a intamplat ca urmare a provocarii adresate de catre reprezentantul societatii civile in Consiliu, Victor Alistar. Mai exact, Alistar i-a cerut procurorului Ban sa dea o declaratie autentificata la notariat prin care sa spuna ca nu a facut parte din echipele mixte.

  19. S-au prins USR-istii ca au fost zburati de la ciolan si incep sa grohaie a foame. Ce n-au inteles ei e ca nu Ioha i-a gonit. El e doar un executant docil al ordinelor primite din afara, ca altfel isi aminteste Justitea de casele lu’ Coana Mare. Pot sa urle ei acum cat vor, sa faca spume pe la poarta la Trei Coceni, ordinul e venit direct din America, odata cu vizita de luna trecuta a Secretarului Apararii. Pe scurt, ordinul primit a fost: „gata cu Franta si cu oamenii ei (Julien et co.), USA rulz.”

  20. Mai adaug ceva: Domnule actor, ca să arătați consecvență până la capăt, dacă tot returnați medalia lui Iohanis, atunci returnați și măririle de salariu lui Dragnea. Așa ar fi corect, zic io!

  21. Marius problema este că după cum te consideri un om inteligent trebuia să gândeşti când ai intrat în cabina de vot.Aşa se face în democraţie nu prin răcnitul în stradă.Şi dacă nu-ţi mai place nu trebuia să o primeşti.Acea decoraţie din câte se ştie aduce cu ea nişte privilegii de care te-ai folosit.Odată cu decoraţia fă bine şi înapoiază şi banii care reprezintă valoarea lor.

  22. Este un semn clar ca pe d-l actor Manole nu-l prea da inteligentza afara din casa, din moment ce a fost incapabil sa-si dea seama inca de la inceput ca are de-a face cu un impostor, un individ tabula rasa in toate si un escroc care a falsificat acte ca sa fure case.
    Nu e bine dnu actoru’, nu e bine!

  23. Domnule Marius Manole, cu ceva timp în urmă, spuneai, cu referire la PSD (alias „ciuma roșie), ceva de genul „nu vreau să am de-a face cu PSD-ul”. Acum ai făcut: stânga împrejur, la fel cu T. Chirilå și dna Pielea. Bravos domnilor actori!?!? Ăsta da caracter!??!

  24. Intrebarea nu este de ce returneaza medalia, ci pentru ce a fost decorat? Oricum, distinctiile de genul acesta se acorda la propunerea ministrului de resort, nu sunt oferite din initiativa presedintelui. Probabil ca, la proxima reprezentatie de la National, va iesi pe scena si va spune: „Cei care ati votat psd si pnl poftiti afara! (dar pretul biletelor nu se returneaza…)

  25. Dacă actorul Manole Marius înapoiază decorația primită din cauza faptului că PSD a intrat la guvernare, înseamnă că recunoaște public faptul că nu a primit-o pentru merite culturale, ci pentru servicii politice. Chiar dacă se va răzgândi până mâine, porumbelul a zburat deja, iar Manole Marius și-a dat notă pentru prestația artistică.

  26. Nu e nici-o problema .
    Un tradator a votat si a doua oara un tadator,iar acum tradatorul s-a suparat pe tadator.
    La fel niste sapalti pe creier precum acel Chirila,Oana Pelea si altii pt.care este greu de gandit-face omul acesta ceva pentru Tara mea si ai mei din Tara?
    Amza Pela s-ar rasuci in mormint.
    Nu-i mai putin adevarat ca in prima faza era imposibil de votat u mincinosu si intsabilul Ponta cel propus de secu in absent santajatutlui Crin Antonecu et.
    Deuem ca multi decorati spalati pe creier, -f.multi-au parte de locuri de veci si onoruri militare prin alianta cu difeite regimuri si sefii lor trecatori.Precis nu vor fi placuti in fata Domnului.

  27. Papagalul asta care s-a „suparat” rau pe iohannis se face ca nu stie ca psd i-a marit veniturile si tot psd a marit pensiile si „rentele” acestor pseudoartisti,cu toate ca 85% dintre ei sunt niste ratati !!Mi-e scarba de astfel de artisti pseudointelectuali falsi si anacronici !!Tine statul fara nicio noima pe bani grei de la buget in fiecare judet tot felul de ansambluri folclorice cu instrumentisti,dansatori si cantaciosi ,teatre in capitala si in provincie frecventate de o mana de oameni,centre judetene culturale cu zeci sau sute de angajati fiecare,directii culturale in ministerele de interne si aparare(!!??)cu zeci sau sute de „lucratori” etc !!La fel se arunca miliarde si in sport,iar rezultatele s-au vazut la Olimpada !!O amarata de medalie de aur !!

  28. Da cand ai primit „distinctia” de la plavan te ai bucurat ca c–ul pe divan?!Toti ati devenit din laudatori si vuvuzele detractori, critici, opozanti. Ca cand am auzit ca canta cucul, cacam asa cantam si noi, cacare din mine ,cacare din tine cacare din noi cacare din voi canta mai vioi?!?!

  29. felicitări un gest onorabil d-le actor. niciodată nu e târziu să ai constatat un adevăr.-

  30. N-am auzit în viața mea de tipul ăsta! Pe asemenea actorași îi decorează Werner? În loc de merit artistic sunt premiați fiindcă au zbierat cu golanii în Piața Prostiei? Dacă sunt dezamăgiți, să se uite în oglindă. Acolo e trădătorul.

  31. Felicitari Domnule Manole , acest mercenar Iohanis a reusit dupa cum se vede sa minta si sa manipuleze multi romani care poate se vor trezi, pana nu este prea tarziu !!!!

  32. Manolica ai grije,nu mergi singur la Esuat,s-ar putea sa te ia aia la bataie.Faceti o trupa tu,Chirila,Oana,Rebengiuc,gugstiucul ala cu care protesta Rebengiuc pe trepte,baiatul lui Caramitru,puteti sa-i luati si pe Dide si pe Ceausescu sa fiti mai multi,si incepeti sa strigati,”iesi afara javra ordinara ” ! Si cand apare Esuatul,ii dati cu medalia in cap.Apoi o tuliti care incotro,nu cumva sa v-o arunce inapoi.

  33. Un zevzec, rupea o carte ,arata la o tembeliziune cum rupea din ea. Eram nitel speriat, ca mi era teama ca o mananca si mi pareau bucatile cam mari , da nu de aia imi era teama, nu stiam cat de mare e kktul din carte si o sa se ‘ nece dreacu , iar eu am tembelizor pe lampi cu gaz , doamne fer!! Am stins tembelizorul din reflex. Cand l am redeschis, al dreacu ala traia, erea doar cenusiu la fata( creca trebuia galbin, da eu am alb negru pe lampi) . Mandruta(ea), a facut schimbare de sex , a trecut la neutru.

  34. Medalie? Ce medalie? Din aur sau tinichea? Stiam ca tinichelele sunt cadouri onorabile primite de tinichele bipezi! I-a ruginit si gura de atata ura si manipulare borata precum medalia din tinichea, e normal sa o inapoieze! E copie perfecta orban: l-au pupat si ridicat in slavi pana cand au ajuns resturi ale societatii cu voia si placerea lor!

  35. Motivul pt care drogatul acesta a primit medalie este ca i-a tinut isonul lui Malin Bot la proteste. Nici Al Pacino n-a primit stea pe Walk of Fame la 40 de ani. Malai Mare, cat o fi el de prost a stiut pt ce i-a dat-o, numai ca prostul de manole s-a crezut Al Pacino. N-ai ce sa returnezi bai manole pt ca nu ai luat-o pt merite actoricesti. Ai un merit intradevar ca te-ai lust de alta coropisnita, Ion Caramitru. Pt aia jos palaria!

  36. In timp ce multi sasi au murit de inima rea in Germania fiindca le confiscase comunistii casele si au plecat din Romania cu ce aveau pe ei,santajati de Securitate cu 500 de marci pentru a le da pasapoartele,robotul de la Cotrocea… s-a facut cu 6 case.Si asta-i tot „GHINION”,tov. Haos Werner Joianis ? Cel mai trist este faptul ca pe generatia Glovo,Fashion Days,smartphones,feisbuceala si multe alte sfori prin gura ca acestea,nu o intereseaza astfel de lucruri.Si asta in conditiile in care vremurile sunt atat de tulburi incat parca miroase a anii ’30.Sau ma insel ?

  37. In 1990 Tudor Postelnicu una din slugile lui Ceausescu a zis referitor la adeziunea sa la conducator: „Am fost un dobitoc!” Comunistii imbecili erau mai sinceri si mai intelgenti decat actorasii si „intelectualii” de azi. Banuiesc ca idiotul care regreta ca l-a votat pe Iohannis o sa voteze data viitoare USR!

  38. Asta-i Romania, cu oameni de nimic si medalii de gablontz!. Nimic de comentat, doar sila si greatza.

  39. Să vă puneți in genunchi Domnului Tudor Gheorghe care ați dat cu zoaie in el nu că a susținut PSD …pentru că și-a permis să critice o clasă politică … aceași care este și astăzi … Toți artiștii care ii mai avem sunt tot din perioada comunistă , Tudor Gheorghe ,Dan Puric , Horațiu Mălăele … ce a venit acum militează pentru bani fac campanii care nu sunt de competența lor fac recomandări medicalo-politice … împotriva libertății ..iar culmea este ca artiștii din comunism și-au câștigat notorieatea criticând puterea asta este diferența …..nu ați învățat nimic pentru că voi ați cântat pe pomenile venite de la partide politice sau ONG sau plătiți de ambasadele unor țări … să va fie Rușine celor care au jignit o parte din poporul român care a fost de o altă părere….

  40. S-a trezit si ametitu’ asta!?… abia acuma, cand a primit ordinu’!?

    Bai, Manole… tie nu-ti e rusine!?! Pai, tu astepti ordinu’, ba, baiatule?! Cine ti-a spus tie, ma, ca artistii, vreodata in univers, au asteptat ordinu’, ma?! Ba, tie chiar nu-ti e rusine?!

    Ps
    La ultima piesa de pana in pandemuie – aia de trei ore de la National – dupa prima ora am plecat acasa, ba, baiatule! Nu stiu, imi venea, asa, ceva de la stomac, mi s-a parut ca trazneste a USR PLUS DOI S’UN SFERT, vorba lu’ Budeanca!

  41. COTIDIANUL ALTĂ TREABĂ NU ARE DECÂT SĂ ÎI BAGE ÎN SEAMĂ PE ASEMENEA NULITĂȚI CA MANOLE, OANA PELLEA, REBENGIUC, TUDOR CHIRILĂ ȘI MULȚI ALȚI PUPINCURISTI USR-IȘTI.

  42. Daca a fost medaliat de sas fiind pe lista intocmita de hastagistii care-l consiliaza , inseamna ca interpretul de roluri este tot un hastagist cu inclinari useriste. Gestul sau actual este gratuit.

  43. Domn’Manole esti si tu un ‘telectual de marca aidoma lui Chirila si P(i)ellea Oana . Adica acu’te-ai trezit „ghinion „ca nu ai avut si nu ai minte . Deh nu degeaba aspus ala cu minte : „Somnul ratiunii naste monstri ! ” Probabil ca ratiunea lu’matale -cea care n-o aveai dormea . Si a mai primit si un ordin cam ca alea primite de cel ce l-ai adulat , pentru nimic. Doar nimic cu nimic se aduna ,nu ? Oricum nu dispera , mai ai ani de trait si vor mai fi dosuri dulci ,asa ca : LA MAI MULTE SI MAI MARI ! Poate iti amintesti o fraza memorabila dintr-un film rostit de un mare actor : „In nemernicia mea…..”

  44. Un PART a fost ridicat la rangul de BASINA de o alta BASINA iar acuma vrea in semn de protest sa revină la titulatura de PART. HAHAHAHAHAHAHA.

  45. Degeaba te scremi sa-ti cureti sufletul cu limba incleiata de cufureala ionanista !

  46. S-AU TREZIT #REZISTENTII CU FOAMEA IN GATZI! VA UREZ FALIMENT CRANCEN „ARTISTILOR”! SA AVETI PARTE NUMAI DE VAXX IN SCURTA EXISTENTA LASA SI PERVERSA PE CARE O DUCETI! paraziti! clovni si scursuri!

  47. Preda tinicheaua inapoi dar de urma ei imprimata pe frunte nu va scapa. Un robot mereu manipulat si lipsit de verticalitate!

  48. Măcar io nu am fost atît de prost încît să-l votez deși au fost două okazii cînd mută lume a mușkat iar acum ies în față si-și fac miaculpa în public.

  49. Vrajeala de RETARDAT pentru RETARDATI. Exista decret de ATRIBUIRE si decret de RETRAGERE, dar NU EXISTA decret de INAPOIERE. Deci, in statistica, asta ramane ca A PRIMIT ACEA TINICHEA. Vrajeala cu inapoierea este pentru RETARDATI. Sau, poate, vrea sa o inapoieze fiindca si-a dat seama ca aprimit UN ASEMENEA TITLU doar pentru ca A IESIT IN STRADA SA-L SUSTINA PE JOHANIS. Pai, asta este MERIT CULTURAL, politrucule?

  50. Asta …. asata se pare ca nu a auzit de Constitutie, de cutume europene si alte fleacuri din astea … A ramas cu ideea Conducatorului Geniu .

  51. Sicofanții de serviciu mor întotdeauna din cauza lor…
    Așa e scris in stele…
    Niste oportuniști de duzină cu aere de mentori civici .
    Sictir

  52. Asa, iesiti si va lamentati sa vada si romanii imbroboditi de acesti ,,formatori de opinie”, cat de isteti sunt !

  53. CItind cam o treime dintre comentarii cea mai buna solutie este o DISOLUTIE a statuluii Romanesc! Sa fiti condusi de alti ca tot sclavi veti ramane in gandire.

  54. Desigur ca se regurgiteaza usor un merit nemeritat.Paguba/n ciuperci,Ordinul trebuia dat unuia cu merite, nu cu offuse.

  55. Bai cacare te stii ca ai primit tinichele de la Chiriasi si nutii iti mai place de ele, dale inapoi

  56. Da, de recunoscut a recunoscut ca e prost!
    Dar s-o fi si vindecat?
    Nu cred….

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.