A fost prins „Prințul” Paul

Paul al României, dat în urmărire în decembrie 2020 după ce a fugit din țară înainte de a fi condamnat definitiv de instanța supremă la 3 ani și 4 luni de închisoare în dosarul retrocedării ilegale a Fermei regale de la Băneasa, a fost prins la Paris.

A fost depistat pe stradă, iar la verificări, a prezentat un paşaport eliberat de autorităţile din Marea Britanie.

”În urma cooperării poliţieneşti internaţionale, dintre Poliţia Română şi autorităţile din Franţa, a fost depistat, în Paris, Paul-Philippe al României În continuare se desfăşoară activităţile procedurale, în vederea predării acestuia, către ţara noastră”, a anunţat IGPR.

Pe 17 decembrie 2020, Curtea de Apel Brașov a emis mandatul de executare a pedepsei închisorii nr. 42 din 17.12.2020 împotriva numitului AL ROMANIEI PAUL-PHILIPPE, 72 ani, fiind condamnat la 3 ani și 4 luni închisoare, pentru săvârșirea infracțiunilor de cumparare de influență si complicitate la infracțiunea de abuz în serviciu contra intereselor publice.

Paul al României a fost condamnat în dosarul Ferma Băneasa.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3
Author

25 de Comentarii

  1. Ce nume de familie e asta, AL ROMANIEI? Un fel de DE LA VALCEA, Adi sau DE LA BARBULESTI, Vali?

  2. dupa 1989 s-a umplut tara de printi, printese, principi, principese , duci, ducese si bucese,dude si dudoi ,chiar si de alde nicolae – noi romanii – deci s-a umplut gara ca gainile lui mos Costache la lui Tititez de carcioabe si „ghinion, pas cu pas, intr-o peroada scurta ” am vazut ca nu avem cu ce sa le tratam , gainile , pentru ca nu „se mai ezista DDT”.
    paulica taica vino „acilea ” la noi sa stai si alde tu cu casa, masa si paza asigurate din banutii nostri , asa 5-6 ani la parnaie , cat a facut tata mare „razbelu al mare ” si a „vinit, sontac, sontac, descult si pe jos , ranit,schiop de un picior „!! pe urma sa ii iei pe toti ca alde tu si sa va duceti unde a dus mutu, nu ala de ii inavata pe aia mici sa bata mingea ,mutu -mut, iapa si surdu capra., vino repede ca e un loc caldut si cu fata la soare la Rahova.

  3. (al romaniei,praleo?)
    la catzi al-mahhomed au aia
    e de mirare ca l-au gasit……

  4. „Prins” Paul in celula cu „Prins”Oprescu !
    Vive la la monarchie, c’est la démocratie plus un !

  5. @sans culottes
    Tu nu ai fata nici macar de „amusinat” sosetele lui Oprescu !
    Mai lasa tu postarile pentru justitia partizana !

    • O fi Ciolosh , cel cu carnet de tractorist! Sau vreun var de-al sau la fel de ‘emancipat’.

    • Doar spalatii pe cap ai securitatii pun egal intre familia regala istorica a Romaniei si cea de pripas a printilor luati in brate de Petrov la ordin. Tot de la o astfel de egalitate Petrov s-a luat in brate si cu regii romilor.

  6. ca o picanterie gretzoasa,NUMAI LA EI:
    fost ” hohenzollern ” actual „al romaniei”
    printzu/prinsu pare sa fi fost botezat de basedie
    (prin act adiministrativ sau cum se spune)

  7. Nascut la Paris dar e al Romaniei, ce jalnic suna! Mistocareala de compatrioti cu privire la negasirea acestui infractor nascut in parisul frantei! Stiau exact unde se afla dar au ocolit zona si tara sa nu puta a facatura.

  8. Ce-i tot dati cu ” Al Romaniei „? Il cheama Paul Lambrino si e print cum sunt eu sultan. O sa-i vina bine straiele vargate. Oare ce i s-o intampla daca se apleaca dupa sapun?

  9. @Cetatean Bucurestean: cuvantul ala il utilizeaza scroafele,maidanezele si Eugen Barbu RIP, madam Phirea!Intri si tu cat de curand
    Puscaria va mananca
    Vive le Château d’If!

  10. Hienele devorează un biet papagal care se înhăitase cu o cobră. Te pui cu jungla din România?

  11. A apărut in sfârșit, negru pe alb , pentru romani adevarul despre Basescu, fostul președinte al României care 10 ani a mimat aceasta funcție , lăsând țara intr- o situație dezastruoasa . Cum poate un președinte in funcție sa faca , cu buna știință , vizite de curtoazie la un alt panglicar, ,,printul “ de Păstârnac care a prezentat niste acte false in România ce ii dădeau dreptul la moștenirea unei părți considerabile din proprietatile Casei Regale a României, desi se știa ca nu are niciun drept. Astfel ca in urma scenetelor cu Paul de Păstârnac , care ajunsese sa se creadă ,,print” , s- au furat efectiv proprietăți la care ,,Păstârnac “ nu avea niciun drept , decat ce a hotărât justiția , adică închisoarea pentru fapte ilegale cu buna știință fara sa fie oprit de Servicii care aveau toate probele pentru a- l deferi justiției cu celeritate. De ce a fost nevoie ca romanii sa fie manipulați ani de zile cu un impostor care de dădea print si Moștenitor ca un membru deplin al Casei Regale a României ?

  12. Je ne suis pas vinove !! Musiu Petrov se le auteur de la escrocheri,et larjoant ii reveneau lui aproape in totalite ! Merdre !

  13. Băse’ a botezat un bitang scos din eprubetă, clocit de o mamă purtătoare (că Lia, după multiplele avorturi și la vîrsta ei, nu mai putea duce o sarcină, așa că și-a pus o pernă sub fustă pentru paparazzi!), și declarat Cel Mai Iubit Fiu a’ Prinsului. HAHAHAHAHAHAHAA!
    Pe tot ce a pus lăbuța lui ne-dedată muncii, găgăuzu’ „Petrov” a contabilizat „dăcît” EȘECE….[Rumburak]

  14. La varsta lui scapa cu o treime de pedeapsa. Plus cu restul de reglementari scapa inainte de un an. Se va lauda ca a fost victima politica. Este vina lui ca s-a inhaitat cu securistii care au profitat de el.

  15. Asta „Al Romaniei” e cumva ruda cu „Al Capone” ? Intreb si eu … In rest, se pare ca daca (virgula) capusele de caprioara transmit boala Lyme, capusele „regale” transmit aproape toate virusul hotiei.

  16. Majoritatea hoților nășiți de Petrov au spălat putina. Mai fraier a fost Mondialu care s-a lăsat prins la vatra! Ăștia sunt cinstiții din echipa câștigătoare a lui Petrov. Și Ioana și-a aranjat ploile sa fugă în Grecia!

  17. Este Ruda cu Regele Carol al II-lea ! Este de Vitza Nobila ! Este mare Lucru sa fii Printz ! Nu toata Lumea poate fi Printz !

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.