Raportul MCV, criticat de Asociaţia Magistraţilor din România

Articolul Asociaţia Magistraţilor din România (AMR) critică Raportul MCV: „Raportul nu abordează subiectul implicării serviciilor de informații în Justiţie” a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

STELU

Doamna Baltag, cu respect si sarutari de mana ,dvs. stiti mult mai bine decat mine [[ noi ]] cum acest MCV nu este altceva decat forma suprema de batjocorire a acestui popor .. ce o merita cu varf si indesat..!!! si a noastre justitii asa zis independente , instaurat in Romania la cererea expresa a Monicai Macovei-Traian Basescu in cardasie cu comisarul fost european pe probleme de justitie Italianul Fratini. Vorbiti dvs. de implicarea Binomului [[ SRI- DNA- CAMPUL TACTIC ]] in procesul de justitie , prin dictarea unur sentinte aberante adversarilor politici ai fostului prezident Basalau , dar nu numai pt. a face pe plac cotropitorilor.!!! Ati auzit dvs. vreo vorbulita in acest Rahat de MCV despre abuzurile inimaginabile in cazul Rarinca par exemplu, dar a judecatorului Tony Grebla, dar a dosarului mestesugit de Dna la adresa lui Dragnea pt. ca a indemnat oamenii sa vina la votul de demitere al dictatorului Basau, dar despre mizeria de dosar penal la adresa fostului prim ministru V. Ponta , cu nu stiu ce taxe neplatite [[ in realitate achitate ]] la fisc in urma cu 8 ani de zile.???!!!! Aceste abuzuri incredibile si pt. o tara din Africa intunecata nu sunt permise , in Romania membra U.E. faradelegea este la dansa acasa in dispretul acestui neam.!!! Morticia Macovei declara sincera cum acest CSM este adevarata mafie din justitie ce-i protejeaza pe cei acoperiti ce fac jocurile Binomului. Daca CSM-ul estea mafia , atunci stimata doamna Baltag acest MCV si Bruxellezi sunt adevarata ..CUPOLA.. a mafiei.!!!! Despre asta este vorba in toata aceasta batjocura.!! Oricum va multumim pt. eforturile de a desconspira mizeria din justitia noastra, atat cat a mai ramas din dansa , suntem alaturi de dvs. stimata si onorata Doamna Baltag. Cu respect si plecaiune ma inchin in fata dvs. Dumnezeu sa ne ajute in acest demers.!!!

Hamurabi

Raportul sau fituica asta este un produs 300 la suta politruc european.Daca maine nu mai e Juncker la Bruxelles si sunt socialistii aia vor pune un MCV nemtilor de-i sare parul din nas lui Merkel.De asta aceasta fituica trebuie absolut obligatoriu sa fie copiata pe hartia igienica sa fie folositoare la tot poporul.

Bravo!

Cat timp raportul a fost scris la dictarea unei …

Ezechiel

DNA-ul sa reziste pana-l baga-n puscarie pentru 10 ani pe t. Basescu !

imun/teanu

Daca „rezista” (asa cum e! /DNA), nu-l va baga nicaieri. Nici chiar „acolo”. Dimpotriva, il mai poate scoate odata, chiar mai ordinar si pervers. Si dna. Baltag stie doar cat i-a ajuns la urechi. Stiind cat de cat, si si-n teritoriul sau natal, s-ar ingrozi /zilnic da nas in nas cu infractori din sistem pe care nimeni nu (nici!) indrazneste sa-i demaste. Si, stiind, ar si putea avea vreo reactie, fata…unor, in fond apropiati? / e foarte grea viata, si o asigur ca exact asa e acolo, la ei! DAR, ei sunt prea multi, iar dansa prea „putina”, singura.

ASTA-I DREPTATE BASAU IN LIBERTATE

Pai taman aici este Buba.!!! Cat timp Dna-ul rezista il doare la Basca pe Basau, sunt oamenii lui cei din Dna si de la I.C.C.J. !!!! Cu cat Dna-ul dispare mai repede, cu atat avem sanse sa-l vedem la Gherla pe Tartor.!!! Dar protectia finala a Golanului vine de la Apus nu de la Rasarit, adica de la Ricani si Kazari ,pentru faptele sale de vitejie [[ tradare ]] Desprea asta este vorba!!

Nasty

Toata Stima pentru Doamna Judecator GABRIELA BALTAG.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.