Tudose, după întâlnirea cu sindicaliștii

Premierul Mihai Tudose a participat, miercuri, la Congresul CNSRL Fraţia, acesta dând asigurări sindicaliştilor că veniturile vor creşte la începutul anului.

Update: Premierul a declarat după ce a participat la Congresul CNSRL Frăția  că le-a propus sindicaliștilor încheierea unui acord care ar reglementa colaborarea celor două entități. Pe de altă parte, sindicatul susține că protestele sunt suspendate.

„Daca domniile lor acceptă, le-am propus și un acord între Guvern și CNSRL Frația”, a declarat Tudose.

Sindicaliștii spun că vor monitoriza dacă vor scădea salariile, acțiunile de protest fiind suspendate.

„Noi strângem semnături în continuare dar nu putem să ne manifestăm pentru o scădere a salariului net decât atunci când îl vom primi. Strângerea de semnături continuă, rămânem în stand by”, a spus Leonard Bărăscu, liderul sindicatului.

Premierul Mihai Tudose a participat, miercuri, la Congresul CNSRL Fraţia.

„Am venit nu din obligaţie ci din respect la acest congres, mai ales ca am primit un ajutor extraordinar din partea sindicatelor.

Veniturile vor creşte de la 1 ianuarie. Pe baza unui acord între Guvern şi dumneavoastră vom avea in permanenta un parteneriat. Ajutorul le care l-am primit din partea sindicatelor ne-a ajutat să creionam şi să dăm o formă codului, hulit de multă lume şi neînţeles de foarte multă lume.

Soluţia la care s-a ajuns astăzi este produsul unei munci şi din partea liderilor de sindicat. Vă mulţumesc mult pentru efortul pe care l-aţi depus. Aveţi nişte lideri extraordinari, nu degeaba sunteţi cea mai mare confederaţie.

Această creştere economică realmente extraordinară ne plasează pe locul doi în lume trebuie să se reflecte şi în binele oamenilor. Vă asigur de toata deschiderea, suntem oameni normali, încercăm sa guvernam împreuna cu dumneavoastră”, a declarat Mihai Tudose.

Premierul Mihai Tudose a participat la Confederaţia Naţională a Sindicatelor Libere din România-Frăţia.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

4 Comentarii

  1. Tudose i-a balmajit si i-a oprit sa mai iasa la proteste iar liderii sindicali au cazut in plasa mincinosului Tudose!
    Oare ce spun Membrii de sindicat?
    Probabil asteapta ca unii dintre acesti lideri sa primeasca vreo functioe in Guvern, pe model Miron Mitrea, Catalin Croitoru, etc… lideri sindicali deveniti parlamentari sau membri ai Guvernului sua sefi de Institutii publice!
    Rusine!

  2. creşterea economică ca creşterea economică, ce contează e respectul şi parteneriatul, atât de frumos subliniate de nea mişu…

  3. Sunt convins ca veniturile vor creste. Sunt unii rauvoitori care sperie lumea zicand ca veniturile vor creste cu doi lei. Fals, absolut fals ce sustin detractorii si dusmanii PSD pentru ca Olguta ne-a dat asigurari ferme ca va fi o crestere sensibil mai mare, salariile vor creste cu doi lei si cinzeci de bani! Cincizeci, da, da!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.