
Un restaurant chinezesc a fost închis după polițiștii și autoritățile de profil au descoperit că „rața friptă” care se servea la mese era de fapt un amărât de porumbel comun. Aceasta nu a fost însă singura descoperire care i-a șocat pe polițiști.
Restaurantul Jin Gu, din cartierul Usera din capitala Spaniei, a fost controlat pe 25 martie de poliţiştii locali.
Imagini video îngrozitoare realizate în interiorul restaurantului de polițiști au arătat fâșii noduroase de carne atârnând pe un uscător de rufe.
Un alt clip arăta o pungă plină cu carne murdară și mai multe boluri cu porumbei de stradă opăriți și pregătiți pentru servit.
Presa locală a mai raportat că restaurantul avea opt congelatoare defecte, ruginite, pline cu saci de carne și feluri de mâncare neetichetate și nedatate și gândaci în bucătărie, precum și o serie de capcane pentru șobolani pe podea.
De asemenea, nu existau termometre care să măsoare temperatura zonelor de depozitare, iar vasele de gătit erau în mare măsură ruginite și insalubre.
Restaurantul deținea și câteva preparate/produse interzise și ilegale, inclusiv castraveți de mare, care sunt protejați de legile maritime stricte.
De altfel, unul dintre clienți a scris pe Tripadvisor: Mâncare proastă, stare foarte proastă. Rața cu un gust rar, se pare că bucătăria părea să fi fost necurățată de luni de zile
Pana la urma se va dovedi ca porumbeii aceia comuni sunt niscai ci0ri si mai comune. Iar metoda sigura ca ciulamaua chinezeasca sa iasa cea mai gustoasa este sa le lasi la fezandat pe sarma cel putzin o luna. Asta te scuteste si de efortul de a le mai jumuli, plus ca se albeste si pielea de atata stat la soare. Penele cad singure, mai ales daca bate puzin si vantul. Daca nu ma credeti, uitati-va la zburatoarea din poza, cat de apetisanta este.
Pofta buna!……[R…..k]
Prin ’83, am trecut din intamplare printr-o tabara agricola instalata in camp.Sub un sopron improvizat, pentru 10 lei, mecanizatorii primeau o ciulama din aripi, gaturi si spate de porumbei. O mancau din niste castroane deformate, turtite, de aluminiu, cu niste lingurite de plastic, cu coada rupta, luate de pe la paharele de inghetata de atunci.
Cum se spune pe la chinezi: ce cunoaștem este aliment iar ce nu cunoaștem este condiment. Aceasta zicala este perfect valabila cazului de fata. Dar sa vinzi porumbel pe post de rata tare habarnist trebuie sa fii sa nu-ti dai seama ca ai primit altceva decât ce ai comandat.
Carnea de porumbel este extrem de sanatoasa,contine mult fier,e recomandata anemicilor si copiilor mici
Trebuie sa fii complet nesabuit sa mergi si sa mananci la un restaurant chinezesc. Acolo nu stii niciodata ce bagi in tine……[Rumburak]
Câte restaurante de-astea or fi și pe la noi ?!?
Să-l trimitem la ei pe Piedone !!Nu mai rămâne niciun local deschis !!
fara IQ sa crezi ca un porumbel cat ”pumnul”echivaleaza cu o rata, la care un piept cantaraste cat un porumbel…poate ati confundat prepelita cu porumbeii…acolo marimea e comparabila…
„… o serie de capcane pentru șobolani pe podea” … Iata deci, dupa „porumbelul lacuit”, ce inseamna diversitatea in meniu ! … Cum zic chinezii : „Mincam orice are patru picioare, in afara de mese si scaune !”
Pai ce, Donald de la Washington chiar ati crezut ca e ratoi ? E tot porumbel, el zice ca e „porumbelul pacii” ! …